Ajankohtaiset

Nätkin koulu siirtyy väistötiloihin Kuninkaankartanonmäelle ma 29.10.

Perjantaina 19. lokakuuta 2018

Nätkin koulun toiminta siirretään väistötiloihin Kuninkaankartanonmäen päärakennuksen D-osaan (ns. entinen KVL). Oppilaat aloittavat koulun Kuninkaankartanonkadulla syysloman jälkeen maanantaina 29.10.

Syy väistötilatarpeeseen on nykyisen Nätkin koulun pahentuneet sisäilmaongelmat. Nätkin koulun peruskorjaustarve on ollut tiedossa ja peruskorjaus tai uusien tilojen rakentaminen on odottanut palveluverkkoratkaisua. Päätös verkosta tehtiin kaupunginvaltuustossa tänä syksynä ja vuoden 2019 investointeihin on ehdotettu ns. moduulikoulurakentamista ja perustustöihin esitetty 300 000€ investointimäärärahaa.

Nätkin koulun sisäilmaongelmat ovat kuitenkin pahentuneet tämän syksyn aikana. Terveyshuollon 15.10. antaman lausunnon mukaan todetaan, että kohteessa sisäilmasta saadut oireet ovat niin pahat, että koulun sulkeminen on vakavasti suositeltavaa.

Jotta  Nätkin koulun toiminnalle saadaan nopeasti väistötilat, koulun toiminta on päätetty siirtää Kuninkaankartanon mäelle. Käytännön järjestelyt hoidetaan sivistystoimen ja teknisen toimen kanssa mahdollisimman joustavasti. Oppilaiden vanhempia on informoitu muutosta Wilma-viestillä tiistaina 16.10. ja vanhempainillassa keskiviikkona 17.10.

Lisätietoja:
vs.sivistystoimenjohtaja Tuija Kauppinen, puh. 044 417 4202
kiinteistöjohtaja Jukka Oikari, puh. 044 417 4756