Ajankohtaiset

Vedenjakeluhäiriö Putikossa jatkuu: tilapäinen peseytymismahdollisuus

Torstaina 27. joulukuuta 2018

Savonlinnan Veden vesijohtoverkostossa tapahtui 24.12.2018 tekninen häiriö, joka aiheuttaa vesijohtoverkoston paineenlaskua Punkaharjun Putikon verkostoalueella. Paineen aleneman vuoksi vedenjakelu toimii heikosti tai ei ollenkaan kyseisellä alueella.

Maksuton peseytymismahdollisuus

Häiriönalaisten kiinteistöjen asukkaat voivat käydä peseytymässä Punkaharjun yläkoululla, osoite: Palorannantie 2. Käynti pesutiloihin tapahtuu keittiön päätyovesta.

Tilat ovat avoinna päivittäin klo 7-21 tiistai-iltaan 1.1. saakka. Koulujen alkaessa 2.1. pesutilat ovat avoinna päivittäin klo 6-8 ja klo 16-21 välisinä aikoina.

Tiloissa on lista, johon kävijän tulee merkitä käyntinsä (tilojen käytön seuranta).

Talousveden nouto

Talousvettä voi noutaa omiin astioihin koulukeskuksen vesipisteestä yllämainittuina kellonaikoina. (Varavedenjakelun säiliö poistetaan aikaisemmasta sijoituspaikasta, osoitteesta Putikontie 9-11.)

Häiriötä tutkitaan

Laajoista etsinnöistä huolimatta painevajeen aiheuttavaa putkirikkoa ei ole pystytty paikallistamaan. Vauriokohdan etsinnät jatkuvat edelleen.

Varavedenjakelulaitteiston rikkoutuneen pumpun tilalle ei myöskään ole laajasta kyselystä huolimatta saatu vastaavaa. Pyrimme vielä tänään järjestämään vedenjakelun verkostosta tilapäistoimin palokunnan pumpulla, jolloin juokseva vesi saataisiin osaan tai kaikkiin kiinteistöihin.

Häiriön laajuutta on kartoitettu ja tietoa jaettu tavoitetuille asukkaille kiertämällä häiriöalueella talosta taloon. Häiriöstä on tiedotettu myös kaupungin kotisivuilla ja Facebookissa, joissa tiedotetaan myös tilanteen edetessä.

Savonlinnan Vesi pahoittelee työstä aiheutuvaa häiriötä.

Lisätietoa antavat Savonlinnan Veden verkostoinsinööri Leena Vihavainen puh. 044 417 4811 ja vesihuoltopäällikkö Esa Hinkkanen puh. 044 417 4800.

Lue aiempi tiedote 26.12. ja 24.12.2018