Ajankohtaiset

Vedenjakeluhäiriö Punkasalmen alueella ke 2.1.

Maanantaina 31. joulukuuta 2018

Päivitys 31.12. klo 13.30: Teknisen selvitystyön jälkeen vedenjakeluhäiriön todetaan koskevan lisäksi ainakin seuraavia kiinteistöjä: Palomäentie 4, 6, 8, 10 ja 14.

__________

Vedenjakeluhäiriö Punkaharjun Punkasalmen alueella ke 2.1.: Kankaankuja, Urheilutie ja Palomäentie 2 (Punkaharjun koulu)

Savonlinnan Veden vesijohtoverkostossa esiintyy vedenjakelun toimitushäiriötä ke 2.1.2019 klo 9-16 välisenä aikana.

Vedenjakelukatkos koskee seuraavia kiinteistöjä: Kankaankuja 2, 4 ja 6, Urheilutie ja Palomäentie 2 (Punkaharjun koulu ja päiväkoti). Savonlinnan Vesi tiedottaa kyseisiä kiinteistöjä suoraan jakamalla niihin tiedotteet.

Koululla ja päiväkodilla varaudutaan vesikatkokseen. Vesilaitos varaa käyttövettä koulun ja päiväkodin tarpeeseen ja myös ruokapalvelu on varautunut poikkeustilanteeseen.

Kiinteistöjen tulee varata talousvettä astioihin kyseisen päivän tarpeisiin ennen vesikatkon alkua keskiviikkona klo 9. Katkoksen kesto voi olla lyhempikin. Mikäli katkos pitkittyy, siitä tiedotetaan uudelleen.

Häiriö johtuu vesijohtovuodon korjaustöistä Palomäentien ja Urheilukadun alueella. Vuoto on havaittu 30.12.2018. Alueella tehdään parhaillaan valmistelevia töitä.

Vesijohtoverkoston virtausmuutokset sekä painetason muutokset voivat aiheuttaa verkostoon kertyneen sakan irtoamista ja siten veden värjäytymistä sekä samentumaa koko Punkasalmen vesijohtoverkoston alueella. Samentuma poistuu juoksuttamalla vettä.

Pahoittelemme aiheutuvaa häiriötä.

 

Lisätietoa antaa verkostoinsinööri Leena Vihavainen 044 417 4811.