Aluekeräys

Aluekeräys

Aluekeräys paikkaa kiinteistökohtaista jätehuoltoa Savonlinnassa ja Rantasalmella. Aluekeräysverkosto koostuu aluekeräyspisteistä, joita ylläpitää Savonlinnan Seudun Jätehuolto Oy. Aluekeräyspisteille voi viedä asumisessa syntyvää sekalaista talousjätettä niiltä kiinteistöiltä, joista on maksettu aluekeräysmaksu. Maksu on kiinteistökohtainen.

Mikäli kiinteistön jätehuoltoa ei ole järjestetty tai ei voida järjestää kiinteistökohtaisesti, kiinteistöt liitetään järjestettyyn jätehuoltoon aluekeräyksen kautta.

Vuonna 2020 aluekeräyspisteitä on yhteensä 105 kpl, joista 92 kpl on Savonlinnassa ja 13 kpl Rantasalmella. Savonlinnan aluekeräyspisteistä 39 kpl on käytössä 1.5.-31.10. välisenä aikana eli kesäisin verkosto on tiheämpi kuin talvella.

 Mikäli aluekeräyspisteiden käyttäjät huomaavat jäteastioiden ylitäyttymistä tai väärinkäyttöä, siitä voi ilmoittaa Savonlinnan Seudun Jätehuolto Oy:n kenttätyöntekijöille (puh. 040 714 3353 / 040 714 3351).

Lisätietoja aluekeräyspisteistä saa jätehuoltoinsinööri Pirkko Räikköseltä ja Savonlinnan Seudun Jätehuolto Oy:n asiakaspalvelusta.