Miekkoniemen päiväkoti

Huom! Päiväkotimme aukioloajat muuttuvat 1.8.2015 alkaen: klo 06.00–18.00 väliseksi ajaksi perheiden tarpeen mukaisesti.

 

Päiväkotimme on auki maanantaista perjantaihin klo 6.00–22.00. Lapsia talossamme on n. 60. Heistä muodostuu kolme ryhmää; Hippiäiset, Menninkäiset ja Tiitiäiset. Aamulla varhain ja iltaisin toimimme yhdessä sisarus-ryhmänä Tiitiäisissä.

Päiväkotimme sijaitsee luonnon ympäröimällä, rauhallisella omakotitaloalueella Miekkoniemen harjalla, kaupungin itäpuolella. Lähiympäristö Saimaan rantoineen ja metsineen tarjoaa monipuolisen leikki- ja oppimisympäristön.

Päiväkodissamme lapset ovat läsnä vaihtelevasti vanhempien työn luonteesta johtuen. Päiväkotimme on täynnä elämää aamusta myöhäiseen iltaan ja iloiset kohtaamiset sekä hyvän kotimatkan toivotukset siivittävät useamman kerran päiväämme.

Yhdessä vanhempien kanssa muodostamme Miekkoniemen päiväkodin kasvatusyhteisön. Avoimesti keskustellen löydämme yhteiset toimintatavat lapsen parhaaksi.

Päiväkotimme ryhmät

Hippiäiset

Olemme alle 3 -vuotiaita, siis päiväkotimme pienimpiä.

Alussa turvamme on aikuisen syli...pian kuitenkin omat jalkamme kuljettavat meitä elämän ihmeitä tutkimaan, maistelemaan ja haistelemaan...

Tiitiäiset

Olemme toimelias 3–5 -vuotiaiden joukko. Elämämme elixiriä ovat leikkiminen, liikkuminen sekä retkiemme tuoma jännitys ja riemu. Iloa ei päivästämme puutu.

Menninkäiset

Olemme 6 -vuotiaita, siis päiväkotimme esioppilaita. Leikkiemme ja laulujemme ohella innostumme saadessamme tutkia uusia asioita.

Esiopetusta järjestetään maanantaista perjantaihin klo 8.30–12.30. 

Henkilöstö

Meitä on viiden lastentarhanopettajan ja seitsemän lastenhoitajan muodostama joukko valmiina vastaamaan haasteisiin. Tärkeintä on, että teemme juuri tänään lapselle hyvän päivän.

Päiväkotien ruokalistat osoitteessa www.savonlinna.fi/ruokalistat

Yhteystiedot

Sijainti kartalla

Nimi Toimiala Yksikkö
Miekkoniemen päiväkoti, Sivistystoimiala Miekkoniemen päiväkoti
Rantala Matti, varhaiskasvatuksen erityisopettaja Sivistystoimiala Pihlajaniemen päiväkoti
Ryhmä Hippiäiset, Sivistystoimiala Miekkoniemen päiväkoti
Ryhmä Menninkäiset, Sivistystoimiala Miekkoniemen päiväkoti
Ryhmä Tiitiäiset, Sivistystoimiala Miekkoniemen päiväkoti
Tanninen Marja-Liisa, päiväkodinjohtaja/ perhetyö Sivistystoimiala Miekkoniemen päiväkoti

Soittaessanne arkipäivinä klo 7.00–17.00 välisenä aikana käyttäkää aina lapsenne ryhmän numeroa!

Iltaisin yhteydenotot Tiitiäisten ryhmän numeroon.

Erityislastenarhanopettaja tavattavissa päiväkodilla noin kerran kuukaudessa.