Ajankohtaista

Liikuntatoimen ajankohtaiset

Vakiovuorojen haku kaudelle 2021-2022

Savonlinnan kaupungin liikuntatilojen vakiovuorojen haku tehdään sähköisesti osoitteeseen Sivistys.Virasto (at) savonlinna.fi perjantaihin 30.4.2021 mennessä!
Haku koskee Kerimäen ja Savonlinnan liikuntahalleja, Tanhuvaaran jalkapallohallia sekä koulujen liikuntasaleja kaudella 2021 – 2022.
Haettavana on myös urheilukenttien vakiovuorot kesälle 2021.

Kaavake löytyy osoitteesta:
https://www.savonlinna.fi/asiointi/lomakkeet 

 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Aikuisten (yli 18 vuotiaiden) ryhmäharrastustoiminta sekä kaupungin liikuntatoimen ohjatut ryhmät ovat keskeytettynä toistaiseksi! 

Ohje koronavirustartuntojen ehkäisemiseksi

Erityisjärjestelyt Uimahalli PikkuSaimaassa, kaupungin kuntosaleilla ja nuorisotiloissa 30.3. alkaen

Asiakasmääriä rajoitetaan uimahallissa, kaupungin kuntosaleilla ja nuorisotiloissa 30.3.2021 alkaen. (Tiedote 30.3.2021)

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Koulujen salivuorot 2020-2021

  • Salivuorojen peruminen (vuoron käyttäjän toimesta) tulee tehdä 3 vrk ennen vuoron alkua!
  • Perumatta ja käyttämättä jätetystä vuorosta peritään hinnaston mukainen täysi maksu. Tämä koskee myös juniorivuoroja! Hinta ei ole silloin 30% täydestä maksusta, vaan 100%!
  • Vuorosta ei peritä maksua, jos peruutus tapahtuu koulun tai vapaa-aikatoimen taholta! 

Vapaa-aikatoimen hinnasto 2021