Liikuntatoimen ajankohtaiset

Liikuntatoimen ajankohtaiset

 

 Koulujen salivuorot 2019 -2020 

  •  Päivitetty 20.11.2019

 Vapaa-aikatoimen hinnasto  

Liikuntatilojen ja alueiden yleiset perusteet ja käyttömaksut 

Uimahalli PikkuSaimaan remontti valmistuu helmikuussa 2020 

Tiedote 18.11.2019

Uimahallin urakoitsijat ovat laatineet uuden aikataulun, jonka mukaan korjaustyöt olisivat valmiina helmikuun 2020 loppuun mennessä.

Nyt on saatu tehtyä kaikki purkutyöt ja jälleenrakennus on hyvässä vauhdissa. Tällä hetkellä lattiarakenteiden pohja-, eristys- ja valutyöt on tehty. Menossa on valettujen seinien rappaus- ja tasoitetyöt. Näiden jälkeen alkaa väliseinien muuraustyöt, lauteiden jälleenrakennus, vedeneristystyöt, laatoitustyöt, saunojen paneloinnit, alakattotyöt jne. LVI- ja sähkötyöt etenevät rinnan rakennusteknisten töiden kanssa.

Kuten jo aiemmin on ollut tiedossa, ennakkotutkimuksista huolimatta seinä- ja lattiarakenteissa tuli esille laajamittaisia kosteusvaurioita. Sen seurauksena purkutöitä jouduttiin tekemään suunniteltua laajempana. Lisäksi rakenteissa ilmeni piilossa olevia haitta-aineita, vaikka haitta-ainetutkimukset oli tehty riittävässä laajuudessa ennen purkutöiden aloittamista.

Yllättävistä seikoista johtuen jouduttiin siis rakenteita uusimaan enemmän mitä suunnitelmissa oli, joka viivästyttää arvioitua valmistumista. Lisäksi loppuvuoteen ja vuodenvaihteeseen sattuu useita arkipyhiä, joilla on myös viivästyttävä vaikutus urakan valmistumiseen.

Edellä mainittu huomioiden, korjaustyöt ovat valmiina helmikuun 2020 loppuun mennessä.

Järviuintiavain

Uimahallin järviuintiavaimen voi noutaa kaupungintalon palvelupisteestä (Olavinkatu 27, B-ovi,1 ker.) klo 9-15 välisenä aikana.
Huom! Uimahallin remontin aikana järviuintiavain käy ainoastaan rannassa sijaitsevaan pukukoppiin!