Liikuntatoimen ajankohtaiset

Liikuntatoimen ajankohtaiset

Koulujen salivuorot 2019-2020

Järviuintiavain

Uimahallin järviuintiavaimen voi noutaa 19.8.2019 alkaen kaupungintalon palvelupisteestä (Olavinkatu 27, B-ovi,1 ker.) klo 9-15 välisenä aikana.

Huom! Uimahallin remontin aikana järviuintiavain käy ainoastaan rannassa sijaitsevaan pukukoppiin!

PikkuSaimaa on suljettu!

Uimahallin pesutilojen korjaustöiden arvioitu valmistumisaika on tämän vuoden loppuun menessä. Korjaustöiden alustavan aikataulun mukaan korjaustöiden olisi pitänyt valmistua elokuun aikana.
Purkutöiden edetessä vastaan on edelleen tullut odottamattomia yllätyksiä. Useissa rakennekerroksissa ilmenneiden haitta-aineiden vuoksi purkutöitä on jouduttu tekemään osastoittain ja vaiheittain, mikä luonnollisesti hidastaa töiden etenemistä. Haitta-aineiden purkutyötä saa tehdä ainoastaan luvan omaavan yrityksen toimesta AVI:n antamien ohjeiden mukaisesti.
Haitta-aine purkutöiden lisäksi kohteessa on jouduttu tekemään vaurioituneiden alkuperäisten rakenteiden purkutöitä huomattavasti suuremmassa laajuudessa kuin oli suunniteltu. (Tiedote 27.8.2019)

 

  • Uimahalli PikkuSaimaan remontti alkoi 6.5.2019 (arvio 4kk). Remontissa uusitaan naisten ja miesten pesuhuonetilat.
  • Uimahallin ympäristöstä ja parkkialueelta rajataan tilaa työmaakäyttöön. Muistutamme, että työmaa-alueella liikkuminen on ulkopuolisilta ehdottomasti kielletty.
  • Kausikorttien voimassaoloa jatketaan remontin jälkeen siihen kuluneella ajalla.

 

 Vapaa-aikatoimen hinnasto