Tuikkujahti

Tuikkujahti on palannut!

Kilpailuaika: 1.11.2019 - 31.1.2020

Kenelle: Savonlinnan, Enonkosken ja Rantasalmen peruskoulujen 1. - 9. luokat

SÄÄNNÖT

Kukin luokka kerää tuikkukynttilöiden tyhjiä alumiinikuoria. Tarkoitus ei ole lisätä tuikkujen kulutusta, vaan ideana on verkostoitua ja estää tuikkukuorien päätyminen roskiin. Kilpailulla halutaan kiinnittää huomiota kotitalouksien materiaalien kierrätykseen. Pienestä koostaan huolimatta alumiiniset tuikkukuoret ovat arvokasta metallituotteiden uusioraaka-ainetta.


Ilmoittaudu viimeistään 31.10.2019 mennessä osoitteeseen satu.pannila (at) savonlinna.fi. Ilmoita osallistuva luokka, oppilasmäärä ja yhteystiedot. Pienet luokat voivat yhdistää useamman luokan.


Osallistuva luokka kerää alumiinikuoret vahvoihin jätesäkkeihin. Kuorien on oltava jätesäkissä irrallaan, ei pikkupusseissa. Kuoret voivat olla litistettyjä. Jätesäkki on jätettävä sen verran vajaaksi, että se saadaan suljettua.


Kilpailun loputtua luokka laskee tuloksen opettajan valvonnassa ja ilmoittaa tuloksen Savonlinnan Seudun Jätehuolto Oy:lle sähköpostilla: satu.pannila (at) savonlinna.fi


Kerättyjen tuikkukuorien määrä suhteutetaan oppilasmäärään, jolloin iso ja pieni luokka ovat tasavertaiset kilpailijat. Voittaja on luokka, joka kerää eniten tuikkukuoria/oppilas. Voittaja ja tulokset julkistetaan helmikuun alussa.

Kilpailijoiden on säilytettävä metallikuoret luokkakohtaisesti, kunnes tulokset on julkistettu. Savonlinnan Seudun Jätehuolto Oy käy hakemassa säkit kouluilta.

Lisätietoja: neuvoja-tiedottaja Satu Pannila, p. 040 714 3354, satu.pannila (at) savonlinna.fi