Ajankohtaiset

Kirjastoautovirkailijan toistaiseksi voimassa oleva palvelussuhde

Maanantaina 27. tammikuuta 2020

Savonlinnan kaupunginkirjasto hakee

KIRJASTOAUTOVIRKAILIJAA
toistaiseksi voimassa olevaan palvelussuhteeseen 2.3.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Savonlinnan kaupunginkirjastoon kuuluu pääkirjaston lisäksi kolme lähikirjastoa ja kirjastoauto. Kirjastoauto Käkriäinen kiertää yhteensä 122 eri pysäkillä palvellen kouluja, päiväkoteja, palvelutaloja sekä lähiöiden ja haja-asutusalueiden asukkaita. Kirjastoauton lainamäärä on noin 9 % koko kaupunginkirjaston lainauksesta. Kirjastoautosta lainataan kirjaston toimipisteistä kolmanneksi eniten, joten se on tärkeä osa kaupungin kirjastopalveluja.  

Kirjastoautovirkailijan tehtäviin kuuluu asiakaspalvelu ja muut kirjastovirkailijan ammatilliset tehtävät, kirjastoauton kuljettaminen, reittisuunnittelu sekä kirjastoauton kunnossapidosta huolehtiminen. Tarvittaessa virkailija työskentelee myös muissa toimipisteissä.

Kirjastoautovirkailijalta edellytetään EU-direktiiviin (2003/59/EY) mukainen ammatilliseen ajoon oikeuttava C-luokan ajokortti ja tehtävään soveltuva ammatillinen tutkinto tai valmius sen suorittamiseen työsuhteen aikana.

Olet etsimämme henkilö, jos työskentelet mielelläsi eri ikäisten asiakaspalvelijana, hallitset hyvin laajojakin työkokonaisuuksia, pidät itsenäisestä työstä ja olet valmis yksintyöskentelyyn. Arvostamme innostusta kirjastoautopalvelun kehittämiseen sekä vahvaa teknistä osaamista liittyen auton huoltamiseen ja tietotekniikkaan. Aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä ja Koha-kirjastojärjestelmän tuntemus katsotaan eduksi.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan (KVTES). Työssä noudatetaan yleistyöaikaa ja työ on vuorotyötä. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain 504/2002 perusteella rikosrekisterilain 770/1993, 6 § 2. momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote. Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika.

Hakuaika päättyy 18.2.2020 klo 16.00. Hakemus, johon liitetään kelpoisuuden osoittavat opintotodistukset, toimitetaan sähköisesti Kuntarekryn kautta, www.kuntarekry.fi.

 

Lisätietoja tehtävästä antavat:

Outi Rantasuo, kulttuurijohtaja                                     
outi.rantasuo@savonlinna.fi
p. 044 417 4400

Marjo Asikainen, kirjastovirkailija
marjo.asikainen@savonlinna.fi
p. 044 417 4434