E-aineistojen vinkkilista, elokuvia, konsertteja, taidetta

Elokuvia, konsertteja, taidetta niin lapsille kuin aikuisillekin

100 lastenlaulua

Areenasta löytyy tuttuja lastenlauluja uusina sovituksina. Eri esittäjiä!

ARXin Kotivara

Lasten ja nuorten kulttuurikeskus ARX tarjoaa tartuntavaaratonta taidetta! Joka arkiaamu julkaistaan uusi tehtävä, joka sopii monen ikäisille lapsille. Yhteistä puuhaa perheelle!

Elonet

Kansallisen audiovisuaalisen instituutin tietokannan kautta löydät monia elokuvia ja lyhytelokuvia katsottavaksi.

Helsingin kaupunginorkesteri

Koe konserttielämyksiä kotonasi. Palvelussa on tallenteita ja suoria lähetyksiä.

Karanteeniteatteri

Sivusto kokoaa ammattiteattereiden näytelmiä ja projekteja, jotka striimataan tai ovat nähtävissä tallenteina. Maksutonta ja maksullista aineistoa.

Mimmit

Mimmit-yhtye on tehnyt laulun, jonka avulla voit käsitellä lasten kanssa koronavirusta sekä käsien pesun tärkeyttä. Mukana tukiviittomia.

Naxos music library

Naxos Music Library -musiikinkuuntelupalvelu on maksutta käytettävissä kotona. Tarvitset Lumme-kirjastokortin ja pin-koodin.

Rockway-soitonopetus

Opettelisitko soittamaan rumpuja vai muistelisitko pianonsoiton alkeita? Kirjaudu Rockway-palveluun Lumme-kirjastokortilla ja pin-koodilla.

Suomen kansallisooppera ja -baletti

Stage24 on Oopperan ja Baletin virtuaalinen näyttämö. Katsotko tänään Peppi Pitkätossu -baletin vai Don Giovanni -oopperan?

Viddla

Elokuvapalvelu, jonka valikoimassa on melkein 300 elokuvaa. Kirjaudu palveluun Lumme-kirjastojen kirjastokortilla ja pin-koodilla. Yhdellä kirjastokortilla voit lainata kaksi elokuvaa kuukaudessa.