Kouluille ja päiväkodeille

Kouluille ja päiväkodeille

Kirjavat Kulkurit

Kirjavat Kulkurit ovat värikkäisiin kasseihin pakattuja teemapaketteja päiväkodeille, ryhmäperhepäiväkodeille, perhepäivähoitoon, esi- ja alkuopetukseen sekä kerhoille.

Ryhmäkäynnit

Koululuokat, päiväkodit ja muut ryhmät ovat tervetulleita tutustumaan kirjastoon! Katso tarkempaa tietoa ryhmäkäynneistä.

Linnan hiiri -nukketeatterimatkalaukut

Kirjasto lainaa Lastenkulttuurikeskus Verson nukketeatterimatkalaukkuja Savonlinnan päiväkodeille. Laukkuja voi tiedustella pääkirjasto Joelin lasten- ja nuortenosastolta.

Aihevalikoimat

Jos tarvitset opetuksen tueksi mitä tahansa kirjallisuutta tai muuta kirjastomateriaalia, me keräämme käyttöösi niin hyvän valikoiman kuin kirjaston kokoelmat mahdollistavat. Aineisto lainataan yhteisö- tai henkilökohtaisella kirjastokortilla.

Yhteisökortti

Koululuokat ja päiväkotiryhmät voivat saada käyttöönsä ns. yhteisökortin. Korttia voi käyttää kaupunginkirjaston kaikissa toimipisteissä. Sen käytöstä vastaa yhteisön ilmoittama vastuuhenkilö, yleensä opettaja tai lastentarhanopettaja. Yhteisökortilla vastuuhenkilö voi lainata kirjastosta haluamaansa aineistoa koulu- tai päiväkotikäyttöön.

Tilkku-tila

Koulu- ja päiväkotiryhmät voivat varata pääkirjasto Joelin Tilkku-tilan omatoimista ohjelmaa, esim. oppituntia tai opettajan pitämää satuhetkeä varten.