Hyppää sisältöön

 

Mikä ihmeen Yllätys! -lukuhaaste?

Savonlinnan kaupunginkirjaston Yllätys! -lukuhaaste alkaa tammikuussa 2021. Lukuhaasteen ideana on lukea teoksia arpomalla valitusta aiheesta. Lukuhaasteen aiheet tulevat osallistujille yllätyksenä, mutta aiheeseen sopivan kirjan voi valita vapaasti.

Kerran kuussa kirjastovirkailijat Marjo ja Maija kokoontuvat keskustelemaan kirjoista, jotka ovat valinneet luettavaksi lukuhaasteen aiheesta. Keskustelut videoidaan ja tallennetaan kirjaston You Tube -kanavalle, jossa ne ovat katsottavissa kahden (2) viikon ajan. Kunkin keskustelukerran lopuksi Marjo ja Maija arpovat aiheen seuraavalle keskustelukerralle.

Katsottavissa olevat videot linkitetään myös tälle sivulle.

Osallistu sinäkin!

Voit osallistua lukuhaasteeseen katsomalla lukuhaastevideon kirjaston You Tube -kanavalta ja lukemalla valittuun aiheeseen sopivan kirjan. Kirja voi olla romaani, tietokirja, sarjakuva tai mitä vain keksit.

Kerro meille mitä luit ja kuinka kirja mielestäsi liittyy lukuhaasteen aiheeseen. Voit olla meihin yhteydessä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen kaupunginkirjasto (at) savonlinna.fi tai kommentoimalla Savonlinnan kaupunginkirjaston Facebook- tai Instagram -sivuilla. Aina seuraavalla videolla selviää mitä aiheesta on keksitty lukea.

Voit myös ehdottaa sanoja tai aiheita!

Yllätys! -lukuhaaste on seuraavan kerran FB-live 1.7. klo 15. Tuolloin keskustellaan kirjoista, joiden aiheena on muistisairaus.