Mökkiläisille ja vapaa-ajanasukkaille

Mökkiläisille ja vapaa-ajanasukkaille

Savonlinnan seudun mökkiläisille suunnatulle nettisivulle on koottu tietoa alueen palvelutarjonnasta mökeille. Mökkiläissivu sijaitsee Visit Savonlinna –sivustolla osoitteessa: www.visitsavonlinna.fi/palveluja-mokille

Palveluja Mökille -sivulta löydät tarpeellista tietoa muun muassa seudun palvelutarjonnasta, kuten mökkiläisiä palvelevista yrityksistä, Savonlinnan kaupungin palveluista mm. kaavoituksen ja jätevesiasioiden suhteen sekä lukuja Savonlinnan vapaa-ajanasumisesta.

Tilaa vapaa-ajanasukkaan uutiskirje

Mökkiläissivulla voit liittyä myös Savonlinnan seudun vapaa-ajanasukkaiden uutiskirjeen sähköpostituslistalle. Uutiskirjeessä saat tietoa muun muassa vapaa-ajanasukkaille suunnatuista tapahtumista, Palveluja Mökille -sivun uudistuksista, hankkeen toimenpiteistä ja Savonlinnan kaupungin tiedotteista vapaa-ajanasumiseen liittyen. Sivua kehitetään jatkuvasti ja uutta tietoa lisätään sekä vapaa-ajanasukkaiden, yritysten että sidosryhmien toiveesta.

Yrityksesi mukaan palveluntarjoajaksi

Visit Savonlinna -sivu on yrityksille maksuton teema- ja sesonkipohjainen, päätelaiteriippumaton verkkosivusto, jonka tavoitteena on mm. parantaa Savonlinnan matkailualueen näkyvyyttä ja tunnettuutta. Jos haluat yrityksesi mukaan Palveluja Mökille -sivustolle ota yhteyttä: . Jos haluat yrityksesi tiedot jollekin muulle Visit Savonlinna -sivustolla olevalle sivulle ota yhteyttä: .

Etelä-Savossa toiseksi eniten mökkejä Suomessa

Etelä-Savo on toiseksi mökkivaltaisin maakunta Suomessa. Jo pelkästään Savonlinnaan keskusalueella rekisteröityä mökkejä on 8 500 (Tilastokeskus, Kesämökit 2018). Palveluja Mökille -sivu on luotu yhteistyössä Etelä-Savo kestävän vapaa-ajan asumisen ykkösalueeksi 2017-2019 -hankkeen kanssa. Hanke pyrkii luomaan Etelä-Savosta kestävän vapaa-ajan asumisen kärkialuetta. Kehitystyön tuloksena syntynyt Palveluja Mökille -sivu on yksi osa kehitystyöstä Savonlinnassa.

Palveluja Mökille -vapaa-ajanasukkaille suunnatun sivun löydät osoitteesta: www.visitsavonlinna.fi/palveluja-mokille tai Visit Savonlinna -sivuston Alueinfo-otsikon alta.