Karpalon aluekeittiö

Aluekeittiön tavoitteena on valmistaa laadukasta ja ravitsemuksellisesti täysipainoista ruokaa kustannustietoisesti käyttäen uusinta teknologiaa ja ajanmukaisen koulutuksen saaneen henkilökunnan tietotaitoa, huomioiden mahdollisuuksien mukaan asiakkaiden erityistarpeet.

Karpalon aluekeittiön asiakaskuntaan kuuluu ihmisiä kaikista ikäryhmistä. Ruokaa valmistetaan päiväkodeille, kouluille, vanhainkodille ja päiväkeskukseen sekä ateriapalveluun.

Karpalon aluekeittiöstä kuljetetaan päivittäin kuuma lounas kahdelle koululle sekä viidelle päiväkodille. Jäähdytettynä ja komponentteina kuljetetaan lounaita ja muita elintarvikkeita viidelle koululle ja kuudelle päiväkodille. Lisäksi lähtee lounas joka arkipäivä 100 ulkopuoliselle asiakkaalle sekä n. 60 vanhukselle yksittäispakattuna koteihin kuljetettavaksi. Yhteensä lounaita valmistetaan n. 2000 joka arkipäivä.

Karpalon aluekeittiö palvelee myös kaikkia ulkopuolisia asiakkaita

Lounas 7,00 € / henkilö
Lounas tarjolla arkipäivinä 11.00 - 12.00, sekä viikonloppuna 10.45-11.15. Lounas sisältää lämpimän ruoan, salaatin, jälkiruoan, ruokajuomat sekä leivän ja levitteen kiertävän lounaslistan mukaan.

Tilaustarjoilut 

Karpalossa järjestetään myös tilaustarjoilua, johon kuluvat niin kokouskahvit, edustustilaisuudet, erilaiset yksityiset juhlat (syntymäpäivät, häät, hautajaiset) kuin tarjoilut erilaisissa suurtapahtumissakin. Tilaisuus suunnitellaan aina toiveiden mukaan yhdessä asiakkaan kanssa unohtamatta kukka-asetelmia kuin muutakaan somistusta.

Yhteyshenkilö

Laamanen Tiina, ruokapalveluesimies
Puh. 044 417 4739
Osoite: Mertajärventie 14, 57220 Savonlinna
Sähköposti: