Ruoan valmistuksessa käytettävät raaka-aineet

Ruoan valmistuksessa käytettävät raaka-aineet

Käytämme monipuolisesti korkeatasoisia raaka-aineita ja otamme mahdollisuuksien mukaan huomioon sesonkituotteet ruokalistasuunnittelussamme.

Elintarvikehankinnoissa noudatetaan julkisia hankintoja koskevaa lainsäädäntöä. Hankintoihin vaikuttavat myös mm. elintarvikkeen laatutekijät, toimitusvarmuus ja -aika, ympäristövaikutukset sekä kokonaistaloudellinen edullisuus.
Esim. hankkimamme lihan kotimaisuusaste on 100 %.

Esimerkkejä lukuvuoden 2018–2019 elintarvikkeiden toimittajista

Tukku

Meira Nova

Tuore peruna, porkkana, kaali

Vaaran peruna

Maito- ja maitotaloustuotteet

Valio

Liha- ja lihavalmisteet

Atria Oy, Saarioinen Oy, HK

Tuore- ja pakastekala

Ovaskala, Kerimäen Kalafile Oy, Meira Nova

Leipä

Savonlinnan Leipurit

Kotimaiset marjat

Saimaan Marja Ky, Valio, Meira Nova

Syksyisin hankimme tuoreita marjoja paikallisilta poimijoilta päivän hintaan.

Yhteydenotot

Vaahtoluoto Helena, ruokapalvelupäällikkö
  • Tekninen toimiala / Ruoka- ja siivouspalvelut
Puh. 044 417 4711
Fax (015) 272 425
Osoite: Olavinkatu 27, 57130 Savonlinna
Sähköposti: