Avoimet työpaikat Savonlinnan kaupungilla 

Savonlinna on kansainvälinen kulttuuri- ja sivistyskaupunki Saimaan sydämessä. Kaunis 35 000 asukkaan saaristokaupunki tarjoaa viehättävät puitteet hyvään elämään, jossa korostuvat viihtyisä asuinympäristö, hyvät palvelut, monipuoliset opiskelumahdollisuudet ja kehittyvä elinkeinorakenne. Vilkas matkailu, yli puoli miljoonaa matkailijaa vuosittain sekä vahva ja kasvava metsäteollisuus ja teknologia-ala ovat vireän Savonlinnan tunnusmerkkejä. Kansainvälisesti kaupunki tunnetaan keskiaikaisesta Olavinlinnasta ja oopperajuhlista sekä ainutlaatuisesta järviluonnosta.

Savonlinnan kaupungilla työskentelee noin 1100 työntekijää. Tarjoamme kuntalaisille laadukkaita ja asiakaslähtöisiä palveluita asumiseen, ympäristöön, kasvatukseen ja opetukseen liittyen. Olemme myös vahvasti kehittämässä alueen elinvoimaisuutta ja tukemassa uusia innovaatioita. Meille on tärkeää, että työntekijämme voivat hyvin ja tuntevat iloa omasta työstään, mikä näkyy myös työhyvinvointikyselyiden tuloksissa. Savonlinnan kaupunki on savuton työpaikka.

Julkaistu Aihe
29.06.2018 Päätoiminen tuntiopettaja
28.06.2018 Liikunnanohjaajan
18.06.2018 Infrapäällikkö

Määräaikainen päätoiminen tuntiopettaja Talvisalon koulu, opetettavat aineet käsityö, kovat materiaalit, hakuaika päättyy 25.7.2018 klo 16.00.

Sijaisuus Nätkin koulussa ajalle 13.8.2018 – 2.6.2019.
Opetettavana 2. luokka, lisäksi englannin opetus 5. luokalle.
Haku s-postilla 20.7.2018 mennessä ilkka.luoma-aho (at) savonlinna.fi
Myös mahdolliset lisätiedot em. sähköpostista.

Määräaikainen päätoiminen tuntiopettaja Punkaharjun koulu, opetettavat aineet äidinkieli ja kirjallisuus, hakuaika päättyy 3.8.2018 klo 15.00.

 

Savonlinnan kaupungin avoimet työpaikat ilmoitetaan myös osoitteessa Kuntarekry.fi

Lisää avoimia työpaikkoja Savonlinnassa, osoitteessa saimaalle.fi sekä avointyopaikka.fi

 

www.kuntarekry.fi