Saavutettavuus Nälkälinnanmäelle

Nälkälinnanmäen saavutettavuus

Riihisaaren museorakennuksen remontin vuoksi toimintamme jatkuu arvioilta syksyyn 2020 väliaikaistiloissa Nälkälinnanmäellä.

Nälkälinnanmäki sijaitsee Savonlinnan "vanhassa kaupungissa", Olavinlinnan läheisyydessä. Osoitteemme on Tottinkatu 6a, 57130 Savonlinna.

Saimaan luonto- ja museokeskus toimii noin vuoden ajan vuonna 1964 valmistuneessa entisessä kirjastorakennuksessa.

Asiakaspalvelu, matkailuinfo ja lipunmyynti sijaitsevat pääoven välittömässä läheisyydessä. Henkilökohtaisten avustajien sisäänpääsy on maksuton.
Kohteeseemme on esteetön sisäänkäynti.
Invapysäköinnin symboli Nälkälinnanmäen päällä, rakennuksen edustalla, on yksi invapysäköintiin tarkoitettu pysäköintiruutu. Pysäköinti siinä on sallittu invakortin haltijoilla.
Opaskoirat ovat tervetulleita myös näyttelytiloihin.
ei inva-wc-tiloja Tiloissamme ei valitettavasti on esteetöntä wc:tä.
Yleisö-wc:t sijaitsevat asiakaspalvelun läheisyydessä.
Asiakaspalvelun yhteydessä sijaitsee vartioimaton itsepalvelunaulakko.
Museokauppa sijaitsee asiakaspalvelun yhteydessä, erillisellä alatasolla, ja siihen on vapaa pääsy. Museokauppaan ei valitettavasti ole esteetöntä pääsyä, mutta asiakaspalveluhenkilökunta auttaa mielellään tuotteiden esittelyssä.
Pysäköintikieltosymboli Nälkälinnanmäen rakennuksen piha-alue on pysäköintikieltoaluetta, lukuunottamatta kahta invapysäköintiruutua (ks. ylhäältä).
 

Nälkälinnanmäen alapuolella on pysäköintialue, jossa pysäköimistä rajoitetaan kesäaikaan. Kesäaikaisella vierailulla kannattaa katsoa autolle sopiva parkkipaikka lähistöltä ja kävellä paikan päälle.

Tutustu myös Savonlinnan kaupungin katuverkon pysäköintikarttoihin.

   

 Lisätietoja

Asiakaspalvelu Riihisaari
Puh. 044 417 4466
Osoite: väliaikaistiloissa, Tottinkatu 6a, 57130 Savonlinna
Käyntiosoite: Nälkälinnanmäki
Sähköposti: