Aikuisryhmille


Mielenkiintoinen ryhmämatkakohde

Sijaintimme Savonlinnan vanhassa kaupungissa, väliaikaistiloissa Nälkälinnanmäellä, tarjoaa mielenkiintoisen kohteen myös ryhmämatkalaisille. Vaihtuvat näyttelyt ja luonnonkaunis ympäristö ovat kävelymatkan päässä Olavinlinnasta, Kauppatorilta ja satamasta.

Tilattavissa Kesäopastus 2020 ryhmille

Mitä kummaa roikkuu Nälkälinnamäen puiston puissa? Mitä paikalla on tapahtunut vuosisatoja sitten? Mitä tarkoittaa Järvie?

Tervetuloa kuulemaan Nälkälinnanmäen menneisyydestä ja kesän museonäyttelyistä: Kari Cavén: ILO PITKÄSTÄ ITKUSTA sekä JÄRVIE – Savonlinnan Fotokerho.

Opastus on tilattavissa ryhmille ennakkoon elokuun 2020 loppuun saakka. Opastus on suomenkielinen, ja se kestää n. 30–40 min. Opastus tapahtuu osin ulkona puistossa, mutta huonolla kelillä kokonaan sisällä näyttelytiloissa. Osallistujien määrää saatetaan joutua rajaamaan koronarajoitusten vuoksi.

Opastusten ja pääsylippujen hinnasto.

Katso myös viikoittaiset yleisöopastukset, jossa saattaa olla tilaa myös pienille ryhmille.

Tiedustelut ja tilaukset

Tiedustelu viimeistään yksi (1) viikko ennen toivottua ajankohtaa. Opastus iltaisin ja viikonloppuisin erikseen sopimalla.

Opastus toteutuu asiakkaan saatua Riihisaaren lähettämän varausvahvistuksen. Peruutus: opastusajan voi perua veloituksetta vähintään kaksi työpäivää ennen opastusta. Myöhemmistä peruutuksista laskutetaan opastuksen hinta.

Mikäli opastus peruuntuu museosta riippumattomista syistä (force majeure), peruutuksesta ilmoitetaan asiakkaalle viipymättä.

 

Väänänen Anne, museoamanuenssi (opintovap. 31.12.2020 saakka)
  • Sivistystoimiala / Maakuntamuseo
Puh. 044 417 4464
Osoite: väliaikaistiloissa, Tottinkatu 6a, 57130 Savonlinna
Käyntiosoite: Nälkälinnanmäki
Sähköposti: