Vuokrattavat tilat

Vuokrattavat tilat

Riihisaaren museorakennuksen ja museolaivojen tiloja on vuokrattavissa erilaisiin tilaisuuksiin, toki näyttelyiden ja muun toiminnan ehdoilla. Museorakennuksessa on tilaa sekä pienille kokouksille että usean sadan hengen vastaanotoille. Tervahöyry Mikossa on mahdollista järjestää esim. pieniä juhlia.

Ryhmätila Roihala

Ryhmätila Roihalan varustuksena on kokous- ja ryhmätyöskentelykalustus noin 25 hengelle sekä videotykki. Tilassa toimii wi-fi. Huom! Roihala sijaitsee rakennuksen ensimmäisen kerroksen näyttelytilojen yhteydessä, eikä tila ole äänieristetty. Äänet kuuluvat seinäkkeiden yli puolin ja toisin. Tilan koko on noin 45 neliötä. Roihalaa vuokrataan Riihisaaren aukioloaikoina.

Roihalan tilavuokra:
15 € / tunti
Tilavuokra ei sisällä näyttelypääsylippuja. Tilaisuuteen osallistujat voivat tutustua näyttelyihin joko ryhmänä tai yksittäisinä kävijöinä ryhmälipun hinnalla.

Korkea sali

Korkea sali on Riihisaaren suurin näyttelysali, jonka vaihtuvat näyttelyt ovat esillä yleisölle ympäri vuoden. Salin tilavuokraus on pääasiassa mahdollista vain aukioloaikojen ulkopuolella, etenkin sesonkiaikoina, ja silloin kun se on näyttelyiden kannalta turvallista. Sali sijaitsee rakennuksen toisessa kerroksessa, jonne on kulku myös hissillä. Saliin mahtuu useita satoja vieraita. Tilan koko on noin 200 neliötä, ja siellä toimii wi-fi. Vuokrahintaan sisältyy av-laitteet sekä n. 100 kpl tuoleja.

Korkean salin tilavuokra:
- tilaisuus loppuu klo 22 mennessä: 400 € /ilta
- tilaisuus loppuu klo 02 mennessä: 600 € /ilta

Tervahöyry Mikko

Yli satavuotiaan tervahöyry Mikon tiloja vuokrataan eri tilaisuuksiin aukioloaikojen ulkopuolella kesäkauden aikana. Vuokraus tapahtuu Mikon ollessa Riihisaaren laiturissa. Laivaan mahtuu noin sata henkilöä, ja siellä on yksi wc. Tilassa ei ole wi-fiä, eikä kohde sovellu liikuntaesteisille. Laivan tilavuokra ei sisällä näyttelypääsylippuja.

Tervahöyry Mikon tilavuokra:
- tilaisuus loppuu klo 22 mennessä: 400 € /ilta
- tilaisuus loppuu klo 02 mennessä: 600 € /ilta

--

Tilanvuokraushinnat ovat voimassa vuonna 2019. Hinnat velotetaan alkavalta tunnilta, ja ne sisältävät arvonlisäveron 24%.

Pienlaskustuslisä, 5 €, lisätään alle 30 €:n laskuihin.

Lisätietoja

Asiakaspalvelu Riihisaari
Puh. 044 417 4466
Osoite: Riihisaari, 57130 Savonlinna
Sähköposti: