Hyppää sisältöön

Pako Riihisaaresta -peli

Seikkailun ja pulmien täyteinen pakopeli Riihisaaren lähiympäristössä!
Viikinkikuningas on ryöstänyt talonpoikien herkulliset ruisleivät ja niiden reseptin! Selvitä viikinkikuninkaan mysteeri ja auta talonpoikia saamaan resepti ja leivät takaisin tässä uniikissa pakopelissä!

Riihisaari kuvattuna Olavinlinnasta

Rautakaudella 1000-luvun alussa viikingit kävivät ryöstämässä Saimaan vesistön Savonlinnan alueen sen aikaisia kyliä. Viikinkikuningas ryösti kyläläisten leivät sekä myös leipäjuuren ja reseptin, jotta he eivät voisi enää syödä tai valmistaa leipää, ja saisivat vain itse nauttia leivän mausta. Hän piilotti ne siten, että vain hänen kansalaisensa pääsivät niihin käsiksi.

Saatko selvitettyä Viikinkikuninkaan mysteerin ja palautettua leivät kyläläisille?

Pakopeli järjestetään keskiviikkoisin 9.6-1.9. klo 13.30-16.30 Riihisaaressa. Lähdöt ryhmille 10 min välein. Viimeinen lähtöaika klo 15:00.
Kesto n. 1,5 h
Hinta: 25 €/hlö

Henkilömäärä: minimi 2 hlöä, 9 ryhmää / päivä, max. 6 henkilöä / ryhmä, isommalla porukalla voi ottaa peräkkäiset vuorot ja jakaantua useampaan porukkaan.
Hinta sisältää: Pakopelin ja pääsylipun Riihisaaren museoon ja yllätyspalkinnon pelin läpi päässeille.

Varaa peliaikasi netistä (www.activitymaker.fi) tai suoraan ottamalla yhteyttä Activity Makeriin (puh. +358449782127). Teidän on oltava paikalla Riihisaaren asiakaspalvelussa viimeistään 10 min ennen lähtöaikaa. Siellä pelinohjaaja ottaa teidät vastaan ja tarkistaa maksuasiat, jonka jälkeen hän kertoo pelin säännöt, turvallisuusinfon ja tarinan. Tämän jälkeen pelinohjaaja antaa teille tarpeellisen pelimateriaalin ja lähettää teidät pelaamaan. Pelialueelta löytyy myös toinen pelinohjaaja, jolta on mahdollista käydä kysymässä vinkkejä pelin pelaamiseen. Kun kaikki tehtävät on suoritettu ja olette saaneet palkinnon, peli on pelattu loppuun.

Palvelukielet: Suomi ja englanti

Järjestäjä: Activity Maker.