Hyppää sisältöön

Lue minut – teemapaja 4.–6.-luokkalaisille

Lue minut -näyttely perustuu Sanna Pelliccionin ja Siri Kolun Lue minut! -nimiseen kirjaan. Toiminnallisessa näyttelyssä sukelletaan kirjan kuvituksien ja tekstien tunnelmien pohjalta rakennettuun unenomaiseen kirjojen maailmaan, missä kaikki on mahdollista. Näyttely on esillä 3.9.–31.10.2021.

näyttely

Lue minut -teemapaja

Teemapajoja järjestetään ennakkoilmoittautumisen mukaan: to 23.9.– pe 29.10. ma–pe klo 8–16. Varausaika 1,5 tuntia. Ilmoittautuminen alkaa heti.

Teemapajassa oppilasryhmä jaetaan kahteen osaan, joissa on enintään 15 lasta/ryhmä. Molemmat ryhmät osallistuvat ohjattuun ja toiminnalliseen teemapajaan Lue minut -näyttelyssä vuorotellen (45 min x 2). Toinen ryhmä tutustuu samaan aikaan laivapienoismallinäyttelyyn sekä muihin näyttelyihin vapaamuotoisemmin.

Kohderyhmäsuositus: 4.–6.-luokat, kesto 90 min, max 30 lasta / kokonaisryhmä. Teemapaja voidaan toteuttaa myös pelkästään Lue minut -näyttelyssä, jos ryhmässä on enintään 15 lasta.

Opastukset ja teemapajat ovat savonlinnalaisille lapsi-, koululais- ja opiskelijaryhmille maksuttomia. Varaa teemapajasi pian, sillä vapaat ajat loppuvat nopeasti kesken.

Varaukset puhelimitse:

Anne Väänänen, museoamanuenssi, puh. 044 417 4464, Riihisaari – Savonlinnan museo