Saavutettavuus Nälkälinnanmäelle

Nälkälinnanmäen saavutettavuus

Riihisaaren museorakennuksen remontin vuoksi toimintamme jatkuu väliaikaistiloissa Nälkälinnanmäellä kevääseen 2021.

Nälkälinnanmäki sijaitsee Savonlinnan "vanhassa kaupungissa", Olavinlinnan läheisyydessä. Osoitteemme on Tottinkatu 6a, 57130 Savonlinna. Väliaikaistilana on vuonna 1964 valmistunut entinen kirjastorakennus.

Museoon kulku idästä Museoon kulku pohjoisesta Museoon kulku lännestä
Sisääntulo idästä, Eerikinkadun ja Tottinkadun kulmasta. Mäellä invapysäköinti. Muu pysäköinti sallittu vain huoltoajolle. Sisääntulo pohjoisesta, Tottinkadulta. Sisääntulo lännestä, Koulukadulta.

 

Asiakaspalvelu, matkailuinfo ja lipunmyynti sijaitsevat pääoven välittömässä läheisyydessä. Henkilökohtaisten avustajien sisäänpääsy on maksuton.
Kohteeseemme on esteetön sisäänkäynti.
Invapysäköinnin symboli Nälkälinnanmäen päällä, rakennuksen edustalla, on yksi invapysäköintiin tarkoitettu pysäköintiruutu. Pysäköinti siinä on sallittu invakortin haltijoilla.
Opaskoirat sekä muut hyvin käyttäytyvät koirat ovat tervetulleita myös näyttelytiloihin.
ei inva-wc-tiloja Tiloissamme ei valitettavasti ole esteetöntä wc:tä.
Yleisö-wc:t sijaitsevat asiakaspalvelun läheisyydessä.
Asiakaspalvelun yhteydessä sijaitsee vartioimaton itsepalvelunaulakko.
Museokauppa sijaitsee asiakaspalvelun yhteydessä, erillisellä alatasolla, ja siihen on vapaa pääsy. Museokauppaan ei valitettavasti ole esteetöntä pääsyä, mutta asiakaspalveluhenkilökuntamme auttaa mielellään tuotteiden esittelyssä.
Pysäköintikieltosymboli Nälkälinnanmäen rakennuksen piha-alue on pysäköintikieltoaluetta, lukuunottamatta yhtä invapysäköintiruutua (ks. ylhäältä).
 

Nälkälinnanmäen alapuolella on pysäköintialue, jossa pysäköimistä rajoitetaan kesäaikaan. Kesäaikaisella vierailulla kannattaa katsoa autolle sopiva parkkipaikka lähistöltä ja kävellä paikan päälle.

Tutustu myös Savonlinnan kaupungin katuverkon pysäköintikarttoihin.

   

 Lisätietoja

Asiakaspalvelu Riihisaari
Puh. 044 417 4466
Osoite: väliaikaistiloissa, Tottinkatu 6a, 57130 Savonlinna
Käyntiosoite: Nälkälinnanmäki
Sähköposti: