Paalupaikalta työelämään - projekti

Paalupaikalta työelämään

Paalupaikalta työelämään -projekti tukee kuntakokeilun asiakkaana olevia pitkäaikaistyöttömiä työllistymisen esteiden purkamisessa, ohjaa työllistymisessä ja valmentaa työhön sijoittautumisessa.

Ryhmätoiminta on asiakaslähtöistä ja vapaaehtoista. Ryhmätoiminta on aloitettu syksyllä 2013 ja jatkuu vuoden 2014 loppuun. Yhden ryhmän koko on 6-8 henkilöä ja ryhmä muodostuu sekä naisista että miehistä. Ryhmä kokoontuu kuuden viikon ajan kaksi kertaa viikossa. Ryhmiin voi ilmoittautua kuntakokeilun palveluohjaajien kautta.

Ryhmän teemat muodostuvat työelämään valmentavista aiheista ja voimaannuttavista aiheista. Työelämään valmentaviin aiheisiin kuuluvat työhakemuksen tekeminen, työpaikkahaastatteluun valmentautuminen, haastattelun harjoitteleminen ja haastattelupukeutuminen. Voimaannuttaviin aiheisiin kuuluvat erilaiset fyysiseen hyvinvointiin liittyvät asiat, kuten parturi- ja kampaajapalvelut, hieronta, jalkaterapia, fysioterapia- ja liikuntapalvelut. Psyykkisen hyvinvoinnin tukemiseen kuuluvat erilaiset itseilmaisun ja elämyksellisyyden aiheet.

Yhteystiedot:

Henkilöä ei löytynyt