Hyppää sisältöön

KANAVA - työvoimaa avoimille työmarkkinoille

Kanava- työvoimaa avoimille työmarkkinoille –hanke on päättynyt 31.12.2014. Hanke tarjosi ilmaista ohjausta ja tukea työ- ja koulutuspaikan löytymiseksi yli 20-vuotiaille työttömille ja työttömyysuhan alla oleville Savonlinnassa, Kerimäellä, Enonkoskella, Heinävedellä, Punkaharjulla, Rantasalmella sekä Sulkavalla.

Kanava-projekti oli Euroopan sosiaalirahaston rahoittama hanke, jonka tavoitteena on ohjata työttömiä yli 20-vuotiaita avoimille työmarkkinoille tehostetun palveluohjauksen avulla, estää työttömyyden pitkittymistä ja edistää työllistymistä avoimille työmarkkinoille. Hankkeen toiminta-aika oli 1.1.2011–31.12.2014. Loppuseminaari pidettiin webinaarina 10.10.2014.

Tallennetun webinaarin voit katsoa tästä.

Kanavan toimintaa ja tuloksia-julkaisusta löytyy lisää tietoa mm. Kanavan tuloksista, arvioinneista sekä esityksiä tulevaisuuden toimintamalleiksi työllisyyden hoitoon.

Kanavat auki! Työvoimaa avoimille työmarkkinoille 2011–2014 hankkeen toimintaa ja tuloksia

Nuoren Kaupunki -sivusto

Sivuston tarkoituksena on esittää nuoren silmin Savonlinnan kaupungin tarjoamat palvelut nuoren elämäntilanteen mukaan.

Nuoren Kaupunki toimii alueen nuorille palvelujen kokoajana ja se tarjoaa tietoa mm. työ- tai koulutuspaikan hakijoille, vastavalmistuneille, nuorille perheille, maahanmuuttajille, armeijasta vapautuville, paikkakunnan uusille asukkaille, vammaisille ja peruskoulun päättäneille.

Sivusto on toteutettu ESR-rahoitteisen Kanava – työvoimaa avoimille työmarkkinoille -projektin avulla.

Nuoren kaupunki löytyy osoitteesta www.innostin.fi/nuorenkaupunki

Mahdollisuudet työhön ja koulutukseen Savonlinnassa

Miksi palkata nuori? DuunariX vastaa

Asiakastarina 

Sidosryhmätiedote elokuu 2014

Kanavan asiakasrekisteriseloste

Facebook-logo

 Kanavat auki 

Kanavan logot