Hyppää sisältöön

Asiakas

Työnhakijaksi ilmoittautuminen

Jos kuulut työllisyyden kuntakokeilun asiakkaaksi, saat siitä tiedon henkilökohtaisesti. Kuntakokeilun asiakkaaksi siirtyminen tapahtuu automaattisesti eikä sinun tarvitse olla yhteydessä kuntakokeiluun tai TE-toimistoon erikseen sen vuoksi.

Kokeilun aikana uusi työnhakija ilmoittautuu edelleen normaalisti TE-toimistoon. Käytössä on Oma asiointi -palvelu. TE-toimisto ohjaa kokeilun piiriin kuuluvat asiakkaat kunnan asiakkaiksi. Asiakkuus kestää koko kuntakokeilun ajan. Jos asiakas esimerkiksi työllistyy määräaikaisesti ja palaa takaisin työnhakijaksi, hän ohjautuu edelleen kokeilun asiakkaaksi.

Työnhakijaksi ilmoittautuminen Työmarkkinatori-sivustolla

Saat OMA-valmentajan työnhakusi tueksi

Työllisyyden kuntakokeilussa saat työllistymistäsi tukevaa palvelua sekä sinulle nimetyn OMA-valmentajan. OMA-valmentajalta saat yksilöllistä ohjausta. Hän tukee sinua työnhaussa ja neuvoo työttömyyteen liittyvissä viranomaisasioissa.

Ammatinvalinta- ja uraohjausta kuntakokeilussa

Ammatinvalinta- ja uraohjauksessa voit keskustella psykologin kanssa mm. tavoitteistasi, vaihtoehdoistasi ja edellytyksistäsi koulutuksessa ja työelämässä. Ajan voit varata suoraan soittamalla psykologi Minna Zghairille, p. 0295 044 032. Jätä tarvittaessa viesti vastaajaan.

Asiakastyytyväisyys

Ensimmäisen asiakastyytyväisyyskyselyn tulokset palvelustamme on julkistettu: Lue tulokset tästä