Hyppää sisältöön

Nuori työnhakija

Työllisyyspalveluiden tavoitteena on tukea nuorta kouluttautumaan ja pääsemään työuran alkuun. Työllisyyspalveluiden alle 30-vuotiaille suunnattu ohjaus ja neuvonta on keskitetty pääosin Ohjaamolle, Heikinpohjantie 33:een.

Nuorella on mahdollisuus hakeutua työpajoille, kaupungin palkkatukitöihin, työkokeiluun kaupungin eri yksiköihin tai saada muuten vinkkejä alueen työnantajista Ohjaamon kautta.

Onko opiskelu- tai työpaikka hukassa?

13-29-vuotias nuori, tarvitsetko tietoa ja tukea esimerkiksi opiskeluun, työhön, asumiseen, toimeentuloon, terveyteen tai tulevaisuuden suunniteluun liittyvissä asioissa? Savonlinnan seudun etsivän nuorisotyön työntekijät ja Savonlinnan Seudun Ohjaamon asiantuntijat auttavat sinua luottamuksella, palvelu on maksutonta!

Etsivät nuorisotyöntekijät ja Ohjaamon asiantuntijat tavoitat Ohjaamolla, Heikinpohjantie 33:ssa, ilman ajanvarausta tiistaisin ja torstaisin klo 12-16, muuna aikana sovitusti ajanvarauksella.

Nuorisotakuu

Nuorisotakuu tarkoittaa sitä, että jokaiselle alle 25-vuotiaalle nuorelle ja alle 30-vuotiaalle vastavalmistuneelle tarjotaan työ-, työkokeilu-, opiskelu, työpaja- tai kuntoutuspaikka viimeistään kolmen kuukauden kuluessa työttömäksi ilmoittautumisesta. Työttömäksi työnhakijaksi ilmoittaudutaan TE-toimistoon. Lue lisää Nuorisotakuusta