Hyppää sisältöön

Käsityöpaja

Käsityöpaja

Käsityöpaja tarjoaa valmentautujan palvelutarpeen mukaista kuntouttavaa, valmentavaa tai toimintakykyä ylläpitävää työtoimintaa. Pajalla on kirjoilla reilu 30 valmentautujaa. Tiimissä on kolme vakinaista työpajaohjaajaa ja vaihteleva määrä työpaja-avustajia. Tiimissä asiakkaiden päivä koostuu monenlaisista työtehtävistä mm. käsitöiden valmistuksesta, arjenhallinnan ja työelämätaidon kehittämisestä, keittiötyöstä, musiikki-, liikunta- ja keskusteluryhmistä.  Osa asiakkaista käy myös työ- valmennuksessa eri yrityksissä.

Työpajaohjaajat tukevat ja ohjaavat valmentautujia elämän eri tilanteissa, kulkevat valmentautujan rinnalla ja auttavat arjenhallinnassa, kannustavat päihteettömyyteen, tarvittaessa ohjaa tai vie hoitoon. Valmentautujan tavoitteena on eteenpäin pääseminen esim. koulutukseen tai työhön. Sekä tietenkin auttavat ja ohjaavat työtehtävissä.

Valmentautujat valmistavat erilaisin menetelmin käsityötuotteita myyntiin Työpaja Telakan omaan myymälään Telakan Puotiin, jossa työskentelee palkkatukilaisia ja kuntoutujia. Valmistamme myös tilaustöitä mahdollisuuksien mukaan. Valmentautujien työtehtävät suunnitellaan työ- kyvyn, taitojen ja motivaation pohjalta. Työtehtäviä ei tarvitse välttämättä ennalta osata, vaan taito kehittyy tekemisen ja ohjauksen myötä.

Yhteystiedot

Anu Redsven 044 417 4223
Jaana Niemelä 044 417 4093

TYÖPAJA TELAKKA
Telakkatie 9, 57230 Savonlinna