Hyppää sisältöön

Lumme-kirjastojen aikuisten lukudiplomi vuodelle 2024

Lumme-kirjastojen aikuisille suunnatusta lukudiplomista saat uutta ideaa ja intoa lukemiseen!

Vuoden 2024 lukudiplomi on julkaistu ja vinkkilistalla on monipuolinen kattaus kirjoja 10 erilaisesta aihealueesta. Tämän vuoden teemoja ovat muun muassa hyvän mielen kirjat, murteet sekä 1930-luvulle sijoittuva kirjallisuus.

Lukudiplomin kirjalista löytyy verkkokirjastosta sekä painettuna versiona kirjastoista.

Lukudiplomi on valmis, kun olet lukenut yhden kirjan vähintään yhdeksästä aihealueesta. Kirjoita lukemiesi kirjojen nimet paperisen kirjalistan lopussa olevalle lomakkeelle ja palauta lomake mihin tahansa Lumme-kirjastoon asiakaspalveluaikana, niin saat lukudiplomitodistuksen.

Halutessasi voit ilmoittaa luetut kirjat myös sähköisellä palautuslomakkeella (linkki Lumme-Finnan ylävalikossa Vinkit-otsikon alla) ja saat diplomin sähköpostiisi.

Sinulla on koko vuosi 2024 aikaa osallistua lukudiplomiin. Vuoden 2024 lukudiplomilomakkeen viimeinen palautuspäivä on 31.12.2024. Halutessasi voit myös osallistua palkintojen arvontaan. Palkinnot arvotaan tammikuussa 2025.

Jännittävää ja nautinnollista matkaa tarinoiden maailmaan!