Hyppää sisältöön

Tietokoneet ja muut laitteet

Tietokoneet

Pääkirjasto Joelissa on maksuttomia asiakastyöasemia, joissa on Internet-yhteys. Työasemille kirjaudutaan eBooking-järjestelmän kautta. Tarvitset kirjautumiseen Savonlinnan kaupunginkirjaston tai jonkin muun Lumme-kirjaston kirjastokortin ja korttiin liitetyn tunnusluvun, jonka saat käymällä kirjastossa. Ota kirjastokortti mukaan, kun tulet käyttämään työasemia.

Joelin palvelupiste Virkkeestä (2. krs) voit lainata käyttöösi myös kannettavan tietokoneen, iPad Air – tai iPad mini -tabletin. Laitteita voi käyttää vain kirjaston tiloissa kirjastokorttia tai henkilöllisyystodistusta vastaan.

Kerimäen, Punkaharjun ja Savonrannan kirjastoissa on asiakkaiden maksuttomasti käytettävissä työasemia Internet-yhteyksin.

Langaton verkko

Joelissa, Kerimäen ja Punkaharjun kirjastoissa on maksuttomasti asiakkaiden käytettävissä langaton verkko (WLAN), jonka käyttöön saat tunnukset ko. kirjastoista.

Monitoimilaitteet ja kopiokoneet

Joelissa on kaksi monitoimilaitetta. Ne toimivat kopiokortilla, jonka voit ostaa palvelupiste Osviitasta (1. krs). Laitteilla voit tulostaa, kopioida ja skannata.

Kerimäen, Punkaharjun ja Savonrannan kirjastoissa on kopiokoneet.

Digitointilaitteet ja pelikonsoli

Joelin digitointilaitteilla voit omatoimisesti muuttaa mm. videonauhojasi digitaaliseen muotoon. Lisätietoja laitteiden varaamisesta ja käytöstä.

Joelin pelitila Vilkussa voit pelata omatoimisesti Wii U -pelikonsolilla. Lisätietoja tilan varaamisesta ja käytöstä.