Hyppää sisältöön

Museokauppa

Tervetuloa viihtymään ja ostoksille Riihisaaren museokauppaan! Valikoimassa teemoihimme kuuluvia kestotuotteita sekä mielenkiintoisia uutuuksia. Meiltä löytyy kaikkea kivaa myös lapsille! Hanki lahja itsellesi tai ilahduta tuliaisilla. Museokauppa palvelee museon aukioloaikana.

Asiakkaita museokaupassa.

Sisäänkäynti Riihisaaren museokauppaan ja asiakaspalvelupisteeseen kulkee pitkin elämyksellistä sisääntulokäytävää. Matkalla sinua tervehtii joukko hahmoja menneisyydestä sekä Riihisaaren omat lattiafossiilit. Muista kurkata myös lattialuukun näkymiä!

Riihisaaren museokaupasta voit tehdä mielenkiintoisia löytöjä itsellesi ja lahjaksi. Myynnissä on monelle kukkarolle sopivia matkamuistoja ja lahjatavaroita, kuten pehmoleluja, magneetteja, pelejä, kortteja, makeisia, t-paitoja, pipoja, kodin tekstiilejä, koruja sekä historia- ja luontoaiheisia kirjoja. Myymme myös valtakunnallista Museokorttia.

Suosimme museokauppamme valikoimassa laadukkaita paikallisia ja kotimaisia kestävän kehityksen periaatteet huomioivia valmistajia. Myymme myös Metsähallituksen kansallispuisto- ja muita tuotteita.

Museokaupan yhteydessä toimii myös Savonlinnan seudun matkailu- ja retkeilyneuvonta, joka palvelee museon aukioloaikoina.

Museokaupan tuotteita sekä asiakas.

Museokaupan kalustus

Museokaupan kalusteet ovat saaneet inspiraationsa Saimaan alueen laivanrakennus- ja saaristolaisperinteestä. Värikkäät veneenkokkamalliset myyntikalusteet integroituine valoineen tuovat myyntiartikkelit hienosti esille. Asiakaspalvelutiskin muotoilu muistuttaa Salama-laivan perän muotoa.

Asiakaspalvelualueen ja niiden kalustuksen on suunnitellut kuopiolainen suunnittelu- ja arkkitehtitoimisto Partanen & Lamusuo Oy. Heidän käsialaansa on myös sisääntuloluiskan sekä matkailu- ja retkeilyinfon suunnittelu.

Lisätietoja

Asiakaspalvelu Riihisaari

Puh. 044 417 4466

Osoite: Riihisaari, 57130 Savonlinna

Käyntiosoite: Riihisaari

Sähköposti: riihisaari@savonlinna.fi