Hyppää sisältöön

Riihisaaren vuokrattavat tilat

Haluaisitko järjestää kokouksen tai juhlat Riihisaaren ainutlaatuisessa miljöössä? Sijainti Saimaan rannalla, vanhassa kruununjyvämakasiinissa Olavinlinnan naapurissa tarjoaa tähän upeat puitteet!

Kokousvieraita kokoustilassa.

Vuokraamme museorakennuksen ja museolaivojen tiloja erilaisiin tilaisuuksiin, toki näyttelyiden ja muun toiminnan ehdoilla. Museorakennuksessa voit pitää pienempiä kokouksia sekä usean sadan hengen vastaanottoja. Tervahöyry Mikossa on mahdollista järjestää esim. pieniä juhlia tai vuokrata vaikkapa koko laiva tilausristeilijäksi. Ohjelmaan kannattaa sisällyttää myös tutustuminen Riihisaaren näyttelyihin.

Kokoustila Kavassi

Tila soveltuu erinomaisesti kokous- ja koulutuskäyttöön, kuten myös tunnelmallisiin perhejuhliin. Tilan varustuksena kalustus ja astiasto n. 40 hengelle sekä nykyaikaiset kokouslaitteet. Holvikaari-ikkunoiden takaa näkyvät Olavinlinna ja Saimaa.

  • 59 € / tunti –> yksittäiset tunnit sekä tuntihinta klo 17 jälkeen
  • 140 € / puoli päivää –> 4 tuntia, välillä klo 8–17
  • 200 € / koko päivä –> välillä klo 8–17

Tilaa vuokrataan klo 8–22. Minimiveloitus kaksi tuntia. Huom! Klo 17 jälkeen vuokraus vain tuntihinnalla! Hinnat veloitetaan alkavalta tunnilta, ja ne sisältävät arvonlisäveron 24%. Tilavuokraushinnat ovat voimassa vuonna 2024.

Kokoustilan kalustusta.

Korkea sali

Tila on Riihisaaren suurin näyttelysali, jonka vaihtuvat näyttelyt ovat esillä yleisölle ympäri vuoden. Tila on myös suosittu tapahtumapaikka.

Salin tilavuokraus on mahdollista pääasiassa vain aukioloaikojen ulkopuolella. Saliin mahtuu useita satoja vieraita. Tilan koko on n. 200 neliötä, ja se on miltei kokonaan avaraa korkeaa tilaa.

Tilan varusteluna on konserttiflyygeli, n. 130 tuolia, nykyaikainen av-tekniikka sekä salin yhteydessä oleva suljettava keittiötila.

Näyttelysalissa tuolit konserttiasennossa.

Tervahöyry Mikko

Yli satavuotiaan tervahöyry Mikon tiloja vuokrataan eri tilaisuuksiin aukioloaikojen ulkopuolella kesäkauden aikana. Vuokraus tapahtuu Mikon ollessa Riihisaaren laiturissa.

Laivaan mahtuu n. 100 henkeä, ja siellä on erilaisia sisä- ja ulkotiloja sekä yksi wc. Laivalla ei ole internet-yhteyttä, eikä se sovellu liikuntaesteisille.

Tervahöyry Mikkoa voi vuokrata myös yksityisristeilyille.

Vanhan Mikko-laivan ruuma, jossa esillä valokuvanäyttely.

Kiinnostuitko tiloistamme?

Vuokrattavia tiloja kannattaa tiedustella hyvissä ajoin. Täytä alla oleva tiedustelulomake, ja lähetä se meille. Asiakaspalvelumme ottaa sinuun yhteyttä.

Asiakaspalvelu Riihisaari

Puh. 044 417 4466

Osoite: Riihisaari, 57130 Savonlinna

Käyntiosoite: Riihisaari

Sähköposti: riihisaari@savonlinna.fi