Hyppää sisältöön

Opastukset

Erilaiset opastukset tarjoavat elämyksiä ja lisätietoa tutustakin asiasta. Riihisaaressa järjestetään monenlaisia opastuksia. Kesäisin tarjolla ovat yksittäisille asiakkaille suunnatut avoimet yleisökierrokset. Ryhmille opastuksia järjestetään tilauksesta ympäri vuoden.

Joukko ihmisiä seisomassa laivan ruumassa.

Tilausopastukset ryhmille

Riihisaaren opastettu näyttelykierros antaa maistiaisia esillä olevista näyttelyistä. Kierroksen sisältö muuttuu näyttelyiden vaihtuessa, mutta esille nousee aina Riihisaaren ylpeydenaiheita: Saimaan elämää ja luontoa sekä vesiliikennehistoriaa ja saaristolaisuutta.

Lapsi- ja koululaisryhmät

Riihisaari tarjoaa lapsille mukavan paikan oppia ja eläytyä. Riihisaaressa tarjotaan myös ohjattua toimintaa lapsiryhmille. Savonlinnalaisille lapsiryhmille opastusohjelmat ovat maksuttomia. Lue lisää lapsiryhmille suunnatuista ohjelmista.

Tietoa ryhmien tilausopastuksista

Opastetut kierrokset ryhmille järjestyvät ennakkotilauksesta. Hyvän näkyvyyden ja kuuluvuuden varmistamiseksi alle 25 hengen ryhmäkoko on suositeltava.

  • Opastettu kierros arkisin suomeksi: 70€ + pääsymaksut.
  • Viikonloppuisin ja pyhinä: 90€ + pääsymaksut.
  • Kieliopastukset: 90–110€ + pääsymaksut.

Tiedustelut ja tilaukset

Tiedustelu ryhmän tilausopastuksesta viimeistään yksi (1) viikko ennen toivottua ajankohtaa. Opastus kesäkauden ulkopuolella viikonloppuisin ja pyhinä erikseen sopimalla. Opastus toteutuu asiakkaan saatua Riihisaaren sähköpostitse lähettämän varausvahvistuksen tai asiasta on sovittu puhelimitse. Peruutus: opastusajan voi perua veloituksetta vähintään kaksi työpäivää ennen opastusta. Myöhemmistä peruutuksista laskutetaan opastuksen hinta.

Mikäli opastus peruuntuu museosta riippumattomista syistä (force majeure), peruutuksesta ilmoitetaan asiakkaalle viipymättä.

Asiakaspalvelu Riihisaari

Puh. 044 417 4466

Osoite: Riihisaari, 57130 Savonlinna

Käyntiosoite: Riihisaari

Sähköposti: riihisaari@savonlinna.fi