Hyppää sisältöön

Ryhmäopastukset

Riihisaaren opastettu näyttelykierros antaa maistiaisia esillä olevista näyttelyistä. Kierroksen sisältö muuttuu näyttelyiden vaihtuessa, mutta esille nousee aina Riihisaaren ylpeydenaiheita: Saimaan elämää ja luontoa sekä vesiliikennehistoriaa.

Opastetut kierrokset ryhmille järjestyvät ennakkotilauksesta. Hyvän näkyvyyden ja kuuluvuuden varmistamiseksi alle 30 hengen ryhmäkoko on suositeltava.

  • Opastettu kierros arkisin suomeksi: 70€ + pääsymaksut.
  • Viikonloppuisin ja pyhinä: 90€ + pääsymaksut.
  • Kieliopastukset: 90–110€ + pääsymaksut.

Tilausopastukset kesällä 2022

Varaa ryhmällesi ennakkoon:

  • Riihisaaren Näyttelykierros
  • Riihisaaren Salama-laivakierros.

Kesällä 2022 säännöllisesti toteutettavat yleisökierrokset on suunniteltu vain yksittäiskävijöille. Sama kierros on tilattavissa ryhmän oman aikataulun mukaan museon aukioloaikoina ennakkotilauksesta.

Tiedustelut ja tilaukset

Tiedustelu viimeistään yksi (1) viikko ennen toivottua ajankohtaa. Opastus kesäkauden ulkopuolella viikonloppuisin ja pyhinä erikseen sopimalla. Opastus toteutuu asiakkaan saatua Riihisaaren sähköpostitse lähettämän varausvahvistuksen tai asiasta on sovittu puhelimitse. Peruutus: opastusajan voi perua veloituksetta vähintään kaksi työpäivää ennen opastusta. Myöhemmistä peruutuksista laskutetaan opastuksen hinta.

Mikäli opastus peruuntuu museosta riippumattomista syistä (force majeure), peruutuksesta ilmoitetaan asiakkaalle viipymättä.

Asiakaspalvelu Riihisaari

Puh. 044 417 4466

Osoite: Riihisaari, 57130 Savonlinna

Käyntiosoite: Riihisaari

Sähköposti: riihisaari@savonlinna.fi