Hyppää sisältöön

Riihisaari Blues 12.-14. marraskuuta - uusi musiikkifestivaali Savonlinnassa!

Savonlinna saa syksyyn uuden musiikkitapahtuman, kun Riihisaaren museossa Olavinlinnan kansallismaisemassa järjestetään marraskuun toisena viikonloppuna ihka ensimmäinen Riihisaari Blues -festivaali.

Muusikko soittaa vanhassa laivassa.
IsmoHaavisto museolaiva s/s Mikon ruumakonsertissa. Kuva: Nikke Kaartinen.

Riihisaari – Savonlinnan museo Olavinlinnan kansallismaisemassa toimii marraskuusta lähtien tunnelmallisena kotina uudelle musiikkifestivaalille. Ensimmäistä kertaa järjestettävässä musiikkitapahtumassa kuullaan näyttävä kattaus bluesmusiikin mestareita. Konserttilana toimii museon näyttelysali, ja tunnelmassa pyritään rentoon olohuonemaiseen klubitunnelmaan.

Tapahtuman suunnittelusta ovat vastanneet bluesmuusikko Ismo Haavisto ja museonjohtaja Nikke Kaartinen. Visuaalisesta ilmeestä vastaa Jani Mahkonen, ja ruoka- ja juomatarjoilusta Kulttuurihanat.  Tapahtuman järjestää Riihisaari – Savonlinnan museo, ja se on saanut Savonlinnan kaupungin vuoden 2021 tapahtumiin tarkoitettua tapahtumatukea.

Konserttiliput ovat myynnissä Riihisaaressa. Lippuvaraukset ja tiedustelut: Riihisaari – Savonlinnan museo, asiakaspalvelu sähköpostitse: riihisaari@savonlinna.fi ja puhelimitse 044 417 4466.

HUOM! Riihisaari Blues -lauantain jälkimmäinen esiintyjä on vaihtunut sairastapauksen vuoksi.

RIIHISAARI BLUES 12.-14.11.2021
Riihisaari, Savonlinna

Bluesmuusikkoja
Pepe ja Joel Ahlqvist. Kuva: Leif Laaksonen.
Bluesmuusikko
Ismo Haavisto. Kuva: Sami Auvinen.
Bluesmuusikko
Konstantin Kovalev.
Rockin’ Johnny Burgin
Rockin´Johnny Burgin.
Bluesmies Jönsson -duo.

Huom! Lippuja rajoitettu määrä! Muutokset mahdollisia.

Tapahtuman järjestäjä: Riihisaari – Savonlinnan museo.