Tapahtumat

Riihisaaressa tapahtuu

Riihisaari kutsuu jouluseikkailuun 25.12.2017-14.1.2018!

Astu Riihisaaren joulupolulle! Tutustu vanhan ajan jouluun ja Liisan perheen elämään maatilalla sata vuotta sitten. Perhe viettää rauhallista joulua tuvassa. Liisa ahmi joulupuuroa vatsansa täyteen ja nukahti. Äkkiä tuvassa alkoi tapahtua kummia – tule sinäkin katsomaan, voiko tuo olla tottakaan?

Tule seikkailemaan Liisan jäljille joulupolulle ja ratkaisemaan kivoja tehtäviä. Asiakaspalvelusta saat reittiohjeet. Saat pienen palkinnon, kun palautat vastauslomakkeen asiakaspalveluun! Ota myös yllätysselfie! Luontonäyttelyssä uuden vuoden askartelua ja Torsti-kuutti -filmi.

1918 – Sata vuotta sisällissodasta -luentosarja

1918 luentosarjan ohjelma


Su 25.2. Lasten talvirieha ja Minun maisemani –valokuvanäyttelyn avajaiset

Ihmisiä ja poni Riihisaaren pihalla.

Savonlinnassa jo yli 20 kertaa järjestettyä Lasten Talviriehaa vietetään nyt jo toistamiseen Riihisaaressa ja sen ympäristössä. Koko perheen talvitapahtumassa tarjolla ulkona mm. ongintaa, talutusratsastusta, mönkijäajelua, keppihevosratsastusta sekä maistiaisiakin. Lasten Talviriehan järjestää Lions Club Savonlinna/Eerikki.

Riihisaaren näyttelytiloissa juhlitaan Minun maisemani –valokuvanäyttelyn avajaisia. Myös sisällä on puuhaa lapsille, kun suuren suosion saaneet SaimaannorppaLIFE-hankkeen heijastinpajat saavat jatkoa. Askartelemme nopeasti valmistuvia norppaheijastimia pimeiden iltojen turvaksi. Askartelun lomassa on mahdollisuus kysellä hankkeen projektipäälliköltä ajankohtaisia hanke- ja norppakuulumisia.

Ohjattua ohjelmaa ulkona ja sisällä klo 10–13 ja näyttelyt ovat auki klo 17 saakka. Tapahtumaan on vapaa pääsy koko päivän!

Tervetuloa!

--

Etusivun valokuva v. 2015 Elokuvapiknik-tapahtumasta, kuvaajana Ella Karttunen.