Hyppää sisältöön

Xamk - Tunne huominen

Xamk, eli Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu kouluttaa vastuullisia muutoksentekijöitä. Savonlinnassa opiskelee noin 1000 sosiaali-, terveys- ja liikunta-alan, tekniikan ja turvallisuusalan osaajaa. Savonlinnan kampuksella panostetaan yksilölliseen opintojen ohjaukseen, korkealaatuiseen opetukseen, toimiviin tiloihin ja hyvään yhteistyöhön. Mukavan kokoisella kampuksella on helppo lähestyä henkilökuntaa ja saada tukea ja neuvoja omiin opintoihinsa. Kun opinnot alkavat, ryhmästä tulee tiivis yhteisö, mikä näkyy sekä opinnoissa että vapaa-ajalla.

Tutkimus- ja kehitystoimintamme on monialaista ja vaikuttavaa. Savonlinnan kuitulaboratoriossa kehitämme metsäbiomassan ja puukuidun käsittelyn prosesseja sekä jatkojalostamista uusiksi kuitutuotteiksi. Savonlinnassa on lisäksi tutkimus- ja palvelutoimintaa Elektroniikan 3K-tehtaalla.

Opiskelijayhdistys Sohva ry tarjoaa monenlaisia opiskelijaetuja, auttaa, opastaa ja palvelee opiskelijoita sekä järjestää vapaa-ajanohjelmaa.

Muut kampuksemme sijaitsevat Mikkelissä, Kouvolassa ja Kotkassa – osan koulutuksista voi opiskella pelkästään verkossa. Tunnemme kotikenttämme ja teemme siitä kansainvälisemmän. Vaikutamme suoraan Kaakkois-Suomen menestykseen ja elinvoimaan. Tuomme alueelle kansainvälistä osaamista ja yhteistyömahdollisuuksia.

Paras tapa tuntea huominen on luoda se itse.

Lue lisää Xamkin nettisivuilta

Yhteyshenkilö

Kaikissa tutkintokoulutukseen hakemiseen liittyvissä asioissa auttaa hakijapalvelut.
puh. 044 702 8891 tai 040 585 6610,
hakijapalvelut (at) xamk.fi

Seuraavat hakuajat

  • suomenkieliset koulutukset
    • syksyn yhteishaku 1.-15.9.2021
    • kevään yhteishaku 16.-30.3.2022
    • syksyn yhteishaku 31.8.-14.9.2022
  • englanninkieliset koulutukset: 5.-19.2.2022

Jos yhteishausta jää opiskelupaikkoja vapaiksi, järjestetään kaksi lisähakua. Kevään lisähaku järjestetään yleensä heinä-elokuun vaihteessa ja syksyn lisähaku joulukuun alkupuolella. Tarkat ajankohdat löytyvät osoitteesta xamk.fi lähempänä lisähakua.

Lisätietoja hakemisesta

Koulutustarjonta

AMK-tutkintoon johtavat koulutukset

YAMK-tutkintoon johtavat koulutukset

Xamk Pulse, avoin ammattikorkeakoulu ja täydennyskoulutus

Oppilaskunnat/Opiskelijajärjestöt

Opiskelijakunta Kaakko on Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun opiskelijoiden edunvalvoja. Sen lisäksi eri aloilla ja eri paikkakunnilla on omia opiskelijayhdistyksiä. Savonlinnan kampuksen opiskelijoiden yhdistys on Savonlinnan ammattikorkeakouluopiskelijat ry, eli Sohva ry.

Sosiaalisen median tilit

Kotisivut: https://www.xamk.fi/

Xamkin löydät eri somekanavista: