Hyppää sisältöön

VAPAAT RIVITALOTONTIT

Luonnonkauniissa järvimaisemassa on tarjolla uniikkeja mahdollisuuksia rakennuttajalle. Rakentamiselle löytyy monipuolisia vaihtoehtoja yhdestä Suomen kauneimmasta kaupungista. Asumisviihtyvyydeltään korkeatasoisessa Savonlinnassa on hyvät ja toimivat palvelut. Vapaa-ajanvieton sekä harrastamisen mahdollisuudet ovat moninaiset ja lähellä, on tarjolla urheilua ja kulttuuria. Savonlinnan kaupunki tarjoaa haettavaksi rivi- ja kerrostalotontteja eri puolilta kaupunkia. Autamme mielellämme.

Savonlinnan kaupungilla on myytävänä rivitalotontteja sekä länsi- että itäpuolella kaupunkia
yhteensä 12 kappaletta.
 

Teknisen lautakunnan vahvistaman Savonlinnan kaupungin kiinteän omaisuuden hankinta- ja luovutusohjeiston mukaan rivitalotontit luovutetaan pääsääntöisesti myymällä ellei erityisestä syystä tapauskohtaisesti toisin päätetä.

Tontin varausaika on noin 1 vuosi ja varausmaksu on ensimmäiseltä varausjaksolta yksi (1) prosentti varaussopimuksen allekirjoitushetkellä vahvistetusta pääoma-arvosta. Mikäli varausaikaa jatketaan varausmaksua korotetaan jokaisella uudella varausjaksolla puolella (0,5) prosenttiyksiköllä vastaavalla tavalla määräytyvästä pääoma-arvosta.

LISTA VAPAISTA RIVITALOTONTEISTA

Lisätietoja Pihlajaniemellä myynnissä olevasta rivitalotontista  

Ota yhteyttä:

Sähköposti: Tontit (at) savonlinna.fi

Junnila Petra, maankäyttöasiantuntija

  • Tekninen toimiala / Maankäyttöpalvelut

Puh. 044 417 4670

Osoite: Olavinkatu 27 57130 Savonlinna

Sähköposti: petra.junnila@savonlinna.fi

Inkinen Tiina, maankäyttöneuvottelija

  • Tekninen toimiala / Maankäyttöpalvelut

Puh. 044 417 4671

Osoite: Olavinkatu 27, 57130 Savonlinna

Sähköposti: tiina.inkinen@savonlinna.fi