Hyppää sisältöön

Suunnitteilla tapahtuma Savonlinnassa?

Savonlinnan tapahtumapalvelut auttaa tapahtumajärjestäjiä tapahtumapaikkojen, lupien ja markkinoinnin toteutuksessa. Laita sähköpostia tai soita, niin katsotaan, miten voimme olla avuksi.

Kajander Marita, tapahtumapäällikkö

  • Keskushallinto / Elinvoima- ja työllisyyspalvelut

Puh. 050 464 1560

Osoite: Olavinkatu 27, 57130 Savonlinna

Sähköposti: marita.kajander@savonlinna.fi

Tapahtumatoiminnan ohjausryhmä

Tapahtumatoiminnan ohjausryhmä on tukena ja apuna Savonlinnan kaupungin tapahtumatoiminnan kehittämisessä. Ohjausryhmän tehtävä on suunnitella, kehittää ja koordinoida ympärivuotista tapahtumatoimintaa kaupungissa. Se voi myös arvioida ja ottaa kantaa matkailu- ja tapahtumakumppanuuksien hakijoihin.

Ohjausryhmän jäsenet huolehtivat osaltaan asioiden viestimisestä omassa organisaatiossa ja verkostoissa eteenpäin.

Ohjausryhmän kokoonpano on kaupungin eri toimialoilta ja tarvittaessa muista asiantuntijoista koostuva. Ohjausryhmän edustusta voidaan tarvittaessa lisätä tapahtumapäällikön erillisellä kutsulla. Samoin eri alan asiantuntijoita ja muita sidosryhmiä voidaan kutsua kokouksiin.

Ohjausryhmään kuuluvat tapahtumapäällikkö Marita Kajander, kulttuurijohtaja Outi Rantasuo, vapaa-aikapäällikkö Simo Räty, toimistoinsinööri Petri Linnamurto, ympäristösuunnittelija Heidi Käyhkö, Savonlinnan Seudun Matkailu Oy:n toimitusjohtaja Jaana Komi, logistiikkapäällikkö Pia Hokka-Itkonen.