Hyppää sisältöön

Kellarpellon koulu

Kellarpellon koulu on 1 – 6 luokan alakoulu , jossa työskentelee joka päivä noin 250 henkeä.  Kellarpellon koulu on lapsen omat lähtökohdat huomioon ottava oppimispaikka. Meillä pidetään tärkeänä, että lapsemme oppivat löytämään omat vahvuutensa, saavat mahdollisuuksia oppimisen iloon ja kasvavat rehellisiksi.

Koulussamme puututaan  ripeästi erilaisiin ongelmatilanteisiin: kiusaamiseen, oppimisvaikeuksiin ja muihin koulupolun mutkiin.  Kaikki aikuiset toimivat lapsen parhaaksi.  Oppilastukitoiminnan lisäksi kasvatuksessa ja opetuksessa painotetaan tietotekniikan  ja  -verkkojen käyttöä ja tiedonhankintaa.

Koulun opetussuunnitelma on lupaus, joka koulun on toiminnallaan lunastettava.  Lupausten lunastamiseen tarvitsemme yhteistyötä huoltajien ja muiden tahojen kanssa. Huoltajat voivat vaikuttaa koululaistensa arkeen myös vilkkaasti toimivan vanhempainyhdistyksen kautta.

Koulussa on 11 perusopetuksen ryhmää joita ohjaa ja opettaa 11 luokanopettajaa. Erityisopetuksesta vastaa kolme erityisopettajaa. Koulunkäyntiavustajia meillä on luokissa neljä auttamassa ja tukemassa lapsia tavoitteiden saavuttamisessa. Muu henkilökunta tarjoaa tärkeitä tukipalveluita, jotta arkinen aherrus sujuisi joustavasti.

Kellarpellon alue  on  lapsiperheiden suosima, turvallinen länsikaupungin osa, jossa palvelut koko ajan paranevat uusien liikekiinteistöjen rakentamisen jälkeen.