Hyppää sisältöön

Ohjeet palveluntarjoajille

Kulttuuripolku-toiminta perustuu Savonlinnan kaupungin kulttuuritoimen ja Savonlinnan seudun kulttuuritoimijoiden välisiin yhteistyösopimuksiin.

Tapahtumista ja työpajoista ilmoittaminen

Ilmoita tapahtuman ja työpajan sisältökuvaus ja ajankohta kulttuuritoimelle kaksi kuukautta ennen kulttuuripolkutapahtumaa. Kulttuuritoimi julkaisee tapahtumatiedot kulttuuripolun nettisivuilla. Palveluntarjoaja on velvollinen ilmoittamaan mahdollisista muutoksista.

Ilmoita Kulttuuripolku-tapahtuman tiedot

Ilmoittautumisten vastaanottaminen

Koulut ilmoittautuvat tapahtumiin ja työpajoihin suoraan palveluntarjoajalle. Ohjeet opettajille löytyvät kulttuuripolku-sivuilta tapahtumakohtaisesti. Varmista, että tapahtumasi ilmoittautumisaika ja -ohjeet yhteystietoineen ovat oikein.

Laskuttaminen

Lähetä lasku toteutuneesta tapahtumasta/työpajasta kulttuuritoimeen, Savonlinnan kaupunki, Palvelupiste/kulttuuritoimi, Olavinkatu 27, 57130 Savonlinna tai verkkolaskuna

Laskun viite: Kulttuuripolku ja osallistuneen koulun nimi

Palautteen ja kehittämisideoiden antaminen

Opettajat antavat palautetta tapahtumista ja työpajoista ilmoittaessaan kävijätietoja kulttuuritoimelle. Palautteet käsitellään KOKU-työryhmän kokouksissa ja ne välitetään myös palveluntarjoajille.

Kaikille avoin palautteille ja kehittämisideoille tarkoitettu lomake löytyy osoitteesta www.savonlinna.fi/kulttuuripolku/palaute