Hyppää sisältöön

Karpalon aluekeittiö

Aluekeittiön tavoitteena on valmistaa laadukasta ja ravitsemuksellisesti täysipainoista ruokaa kustannustietoisesti käyttäen uusinta teknologiaa ja ajanmukaisen koulutuksen saaneen henkilökunnan tietotaitoa, huomioiden mahdollisuuksien mukaan asiakkaiden erityistarpeet.

Karpalon aluekeittiön asiakaskuntaan kuuluu ihmisiä kaikista ikäryhmistä. Ruokaa valmistetaan päiväkodeille, kouluille, palvelutalolle.

Karpalon aluekeittiöstä valmistetaan päivittäin kuumaa/kylmävalmistus lounaita kouluille sekä päiväkodeille. Karpalo valmistaa myös erityisruokavaliot alueelleen. Yhteensä lounaita valmistetaan n. 1800 joka arkipäivä.

Karpalon aluekeittiö palvelee myös kaikkia ulkopuolisia asiakkaita

Lounas 8,60 € / henkilö
Lounas tarjolla arkipäivinä 11.00 – 12.00. Lounas sisältää lämpimän ruoan, salaatin, jälkiruoan, ruokajuomat sekä leivän ja levitteen kiertävän lounaslistan mukaan.

Tilaustarjoilut 

Karpalossa järjestetään myös tilaustarjoilua, johon kuluvat niin kokouskahvit, edustustilaisuudet, erilaiset yksityiset juhlat (syntymäpäivät, häät, hautajaiset) kuin tarjoilut erilaisissa suurtapahtumissakin. Tilaisuus suunnitellaan aina toiveiden mukaan yhdessä asiakkaan kanssa unohtamatta kukka-asetelmia kuin muutakaan somistusta.

Yhteyshenkilö

Törrönen Hanne, ruokapalveluesimies

  • Tekninen toimiala / Ruoka- ja siivouspalvelut

Puh. 044 417 4748

Osoite: Olavinkatu 27 57130 Savonlinna

Sähköposti: hanne.torronen@savonlinna.fi