Hyppää sisältöön

Kaavaotteet ja tiedustelut

Kaavoitustilannetta koskevat tiedustelut

Kaavoituspalvelujen asiakaspalvelu on suljettuna 3.–30.7.2023. Alla olevien ohjeiden avulla voit tutustua kaupungin karttapalvelusta löytyviin kaavatietoihin.

Tiedot voimassa olevista kaavoista (kaavakartta ja kaavamääräykset) toimitetaan veloituksetta sähköpostiin tai niihin voi tutustua kaavoituspalveluissa. Asiakaspalvelua saa sähköpostitse tai puhelimitse. Kaupungintalolla palvelemme asiakkaita ajanvarauksella. Asian käsittelyä nopeuttaa, jos selvität kohteen kiinteistötunnuksen ennen yhteydenottoa.

Kaupungin karttapalvelussa on nähtävänä ajantasainen asemakaavakartta Savonlinnan keskustaajamasta. Sen saa esiin valitsemalla ‘Karttatasot’-valikosta tason ‘Savonlinnan ajantasa-asemakaava’. Kaavamääräykset sekä muiden alueiden asemakaavat ja ranta-asemakaavat määräyksineen on tilattava sähköpostitse.

Lisäksi karttapalvelusta löytyy yleiskaavojen indeksikartta. Valitsemalla tason ‘Yleiskaavojen rajaukset’ ja klikkaamalla haluttua kohtaa kartalla hiiren vasemmalla näppäimellä saa esiin kyseisellä alueella voimassa olevan yleiskaavan kohdetiedot. Linkki kaavakarttaan määräyksineen löytyy kohdasta ‘Kaava pdf’. Kaikkia kaavakarttoja ei valitettavasti vielä ole ehditty viedä palveluun. Epäselvissä tapauksissa varmista kaavoitustilanne kaavoituspalveluista.

Oikeaksi todistettujen kaavaotteiden ja laajempien tietopyyntöjen esim. arkistomateriaalin toimittamisesta peritään maksu teknisen lautakunnan hyväksymän taksan mukaan.

Kaavoituspalvelujen maksut ja taksat

Yhteyshenkilö:

Virtanen Mira, kaavavalmistelija

  • Tekninen toimiala / Kaavoituspalvelut

Puh. 050 345 2066

Osoite: Olavinkatu 27, 57130 Savonlinna

Sähköposti: mira.virtanen@savonlinna.fi

Savonlinnan kaupungin rakennusvalvonta antaa rakentamiseen liittyvää neuvontaa sekä vastaa rakennuslupiin ja  käytettyihin rakennusoikeuksiin liittyviin kyselyihin.