Hyppää sisältöön

Nojanmaan päiväkoti

Nojanmaan päiväkoti sijaitsee kauniilla ja rauhallisella paikalla, metsän ympäröimänä Nojanmaan koulun läheisyydessä. Päiväkodin lapsijoukosta on muodostettu kuusi toimeliasta lapsiryhmää, joista kaksi ryhmää seikkailee Nojanmaan koulun tiloissa:

Vilijaanoissa laulavat ja leikkivät päiväkotimme pienimmät lapset, 0-3  vuotiaat ystävämme. Lämpö, läheisyys, turvallisuus ja ikätason mukainen toiminta auttaa lapsen ”päiväkotiuran” onnistuneeseen alkuun.

Nuuskamuikkusia me olemme, satujen lumoon luotamme. Yhdessä me leikimme, laulamme, nauramme, salissa jumppaamme ja lähimetsän tunnelmia aistimme. Roolivaatteet ovat meidän ilomme, yhdessä me halimme ja toisiamme tuemme. Nuuskamuikkusissa arjen pienistä iloista nauttii päiväkotimme 3-4 vuotiaat touhuajat.

Hattivatiteissa  elelee päiväkotimme neliviisivuotiaat – innokkaita oppimaan, leikkimään, retkeilemään ja kokemaan. Hattivatit kasvavat ja kehittyvät toisiansa tukien, yhteisöllisyyttä vaalien, monipuolisesti toimien.

Tahmatassuja me olemme, iloisella mielellä laulamme. Yhdessä me leikimme, toisiamme autamme. Iloiset ja aktiiviset, 4 -5 vuotiaat, Tahmatassut ovat opinhaluisia lapsukaisia, joille on tärkeää mukava yhdessäolo samanikäisten kavereiden kanssa sekä mielenkiintoinen, elämyksiä ja kokemuksia täynnä oleva hoitopäivä monipuolisine toimintoineen ja tekemisineen.

Tiuhti ryhmässämme koulun tiloissa opettelee, laulelee, seikkailee, piirtelee, leikittelee ja jumppailee, tutkii, tutustuu äidinkielen, matematiikan ja englannin saloihin täysi ryhmä eskareita. Eskarit saavat monipuolista esiopetusta nauttien lähiympäristön tuomista mahdollisuuksista ja tehden paljon yhteistyötä naapuriryhmän kanssa.

Viuhdit olelevat Tiuhtien naapurissa koululla. Ryhmässä on eskareiden seurana viskareita. Viuhdit puuhailee samanlaisia asioita kuin Tiuhdit: opettelee uutta, kokeilee, leikkii, nauttii, touhuilee, ulkoilee… Jokainen päivä on uusi seikkailu, joka on mukava jakaa yhdessä Tiuhtien kanssa!

Päiväkodissamme työskentelee ystävällinen, innostunut ja motivoitunut henkilökunta, jolle ovat tärkeitä lapset ainutlaatuisina, omanlaisinaan, lapsuus sellaisenaan sekä perheet suruineen ja iloineen.

Päiväkotien ruokalistat osoitteessa www.savonlinna.fi/ruokalistat

Yhteystiedot

Sijainti kartalla

<!–

–>

NimiToimialaToimialaYksikkö
Nojanmaan päiväkoti Toimisto, SivistystoimialaNojanmaan päiväkoti
Ryhmä Hattivatit, SivistystoimialaNojanmaan päiväkoti
Ryhmä Nuuskamuikkuset, SivistystoimialaNojanmaan päiväkoti
Ryhmä Tahmatassut, SivistystoimialaNojanmaan päiväkoti
Ryhmä Tiuhti, SivistystoimialaNojanmaan päiväkoti
Ryhmä Vilijaanat, SivistystoimialaNojanmaan päiväkoti
Ryhmä Viuhti, SivistystoimialaNojanmaan päiväkoti
Torpakko Arja, päiväkodinjohtajaSivistystoimialaNojanmaan päiväkoti

Lomakkeet