Hyppää sisältöön

Tontinvuokran maksaminen e-laskulla tai verkkolakulla

Henkilöasiakkaat

E-lasku

Jos olette verkkopankin käyttäjä, niin e-laskun voitte itse ottaa käyttöönne verkkopankissanne pankinne ohjeiden mukaan.

Muuttaessanne tontinvuokralaskunne e-laskuksi tarvitsette sopimusnumeron, jonka löydätte paperiselta tontinvuokralaskulta sekä oman henkilötunnuksenne.

Muuttaessanne laskua e-laskuksi pankin ohjelma pyytää teiltä sopimusnumeroa sekä henkilötunnustanne. Molemmat tiedot tulee olla oikein, jotta tieto e-laskusta siirtyy Savonlinnan kaupungin tontinvuokralaskutusohjelmaan.

Oikein tapahtuneen muutoksen jälkeen saatte seuraavan laskunne e-laskuna.

Mikäli jomipi kumpi tiedoista puuttuu tai on virheellinen ei laskunne muutu e-laskuksi vaan saatte edelleen paperilaskun.

E-lasku toimitetaan suoraan verkkopankkiinne, jossa lasku ja siitä muodostettu maksutoimeksianto ovat nähtävissä. Voitte halutessanne muuttaa e-laskun maksutiliä tai summaa tai aikaistaa eräpäivää. E-laskusta ei tule ilmoitusta postitse kotiin, mutta voitte halutessanne ottaa verkkopankissa käyttöön sähköposti- tai tekstiviesti-ilmoituksen e-laskujen saapumisesta. Ilmoituspalvelu voi olla maksullinen.

Suoramaksu

Jos ette käytä verkkopankkia, voitte muuttaa laskunne suoramaksuksi pankkinne konttorissa.

Ottakaa pankkiinne mukaan viimeisin tontinvuokralasku. Tontinvuokralaskulla on sopimusnumeronne, jonka tarvitsette suoramaksusopimusta tehdessänne.

Muutoksen jälkeen saatte tontinvuokralaskun suoramaksuna.

Toimitamme teille laskun tiedot hyvissä ajoin ennen eräpäivää ja lähetämme samanaikaisesti laskun maksutiedot suoraan pankkiinne. Saamallanne laskulla on tieto siitä, että pankkinne maksaa sen tililtänne automaattisesti eräpäivänä. 

Ehdot

E-laskussa ja suoramaksussa maksutoimeksianto toteutetaan tilisiirtona maksujenvälityksen ehtojen mukaisesti.

Palveluihin sovelletaan lisäksi palvelun ehtoja, jotka saatte pankkinne toimipaikoista ja kotisivuilta

Yritysasiakkaat

Verkkolasku

Jos haluatte tontinvuokralaskunne verkkolaskuna niin ilmoittakaa yrityksenne OVT-muotoinen verkkolaskuosoite osoitteeseen paivi.toivanen (at) savonlinna.fi tai Savonlinnan kaupunki, Olavinkatu 27, 57130 SAVONLINNA.

Laskutuksen yhteyshenkilö

Toivanen Päivi, toimistosihteeri

  • Tekninen toimiala / Tekninen hallinto

Puh. 044 417 4603

Osoite: Olavinkatu 27, 57130 Savonlinna

Sähköposti: paivi.toivanen@savonlinna.fi

Maksuaikaneuvottelut

Huhta Harri, myyntireskontranhoitaja

  • Keskushallinto / Talouspalvelut

Puh. 044 417 4042

Osoite: Olavinkatu 27, 57130 Savonlinna

Sähköposti: harri.huhta@savonlinna.fi