Hyppää sisältöön

Kerimäen liikuntapalvelut

Vapaa-aikatoimi mahdollistaa monipuoliset sisä- ja ulkoliikuntamahdollisuudet Kerimäen alueella. Tarkoituksena on luoda edellytykset kuntalaisten terveysliikunnalle sekä liikuntajärjestöjen laajalle ja monipuoliselle toiminnalle. Vapaa-aikatoimella on liikuntaryhmiä vauvasta vaariin erityisryhmät huomioiden.

Ajankohtaista

Kerimäen alueen rantauimakouluihin on nyt ilmoittautuminen käynnissä. Uimakoulut järjestetään heinäkuussa 2021 viikoilla 28 ja 29. Ilmoittautumiset 5.7.2012 mennessä sähköpostilla: tarmo.malinen@savonlinna.fi. Katso tarkemmat tiedot oheisesta uimakoulumainoksesta. Kirkkoranta 1 ja Kirkkoranta 3 -ryhmät on täynnä. Suuren kysynnän vuoksi lisätty alkeisryhmä Kirkkoranta 4.

Kerimäen Kirkkorannan liikuntapuistoon on avautunut tämän kesän uutuutena lainavälinelaatikko, joka on veloituksetta käytettävissä ulkokuntoilualueen käyttäjille. Laatikosta löytyy kahvakuulia, kuntopalloja, hyppynaru, TRX-nauhoja yms. Koodin laatikon numerolukkoon saat Kahvila Ravintola Kaivopirtistä soittamalla tai käymällä paikanpäällä. Ohessa tarkemmat tiedot.

Kerimäen liikuntahallilla on voimassa laajennettu maskisuositus. Maskin käyttöä suositellaan liikuntahallin aula-, katsomo- ja pukuhuonetiloissa. Suositus on voimassa toistaiseksi. Liikuntahallin kuntosalia koskien 30.3.2021 otetaan toistaiseksi käyttöön seuraavat rajoitukset: 1. kuntosalille max. 10 hlöä kerrallaan, 2. kuntosalin pukuhuoneisiin max. 5 hlöä kerrallaan.