Hyppää sisältöön

Kerimäen liikuntapalvelut

Vapaa-aikatoimi mahdollistaa monipuoliset sisä- ja ulkoliikuntamahdollisuudet Kerimäen alueella. Tarkoituksena on luoda edellytykset kuntalaisten terveysliikunnalle sekä liikuntajärjestöjen laajalle ja monipuoliselle toiminnalle. Vapaa-aikatoimella on liikuntaryhmiä vauvasta vaariin erityisryhmät huomioiden.

Ajankohtaista

Savonlinnan liikuntatoimi järjestää yhdessä Kerimäen apteekin kanssa nänäpäivän kävelytapahtuman pe 12.11.2021 Kerimäen apteekilla. Kävelyitä on kaksi, klo 10.00 (n. 1 km) ja klo 17.00 (n. 5 km). Osallitumismaksu 2€ lahjoitetan suoraan nenäpäiväkeräykseen. Katso tapahtuman tarkemmat tiedot alta.

Syksyn jumpat alkavat jälleen 6.9. alkavalla viikolla. Seniorikuntosaliryhmiin ennakkoilmoittautuminen Tarmo Maliselle 0444175103, tarmo.malinen@savonlinna.fi. Ryhmiin otetaan max. 15hlöä/ ryhmä. Katso alta tarkemmat tiedot ryhmistä.

Kerimäen liikuntahallilla on voimassa laajennettu maskisuositus. Maskin käyttöä suositellaan liikuntahallin aula-, katsomo- ja pukuhuonetiloissa. Suositus on voimassa toistaiseksi. 

Malinen Tarmo, vapaa-aikaohjaaja

  • Sivistystoimiala / Vapaa-aikatoimi

Puh. 044 417 5103

Osoite: Kerimäentie 10, 58200 Kerimäki

Sähköposti: tarmo.malinen@savonlinna.fi