Hyppää sisältöön

Opiskeluhuollon psykologipalvelut

Koulupsykologiin voi ottaa yhteyttä kouluelämään ja -työskentelyyn liittyvissä kysymyksissä joko henkilökohtaisesti tai opettajan/erityisopettajan välityksellä niin oppilaat/opiskelijat kuin heidän huoltajansakin.

Tällaisia koulutusasteesta riippumattomia kysymyksiä tai huolenaiheita voivat olla esimerkiksi haasteet oppimisessa, keskittymisessä ja toiminnanohjauksessa sekä erilaiset oppilaan/opiskelijan psyykkiseen hyvinvointiin liittyvät asiat, kuten ahdistuneisuus tai mielialan alavireisyys.

Yhteyttä koulupsykologiin voi ottaa wilman kautta, puhelimitse tai jättämällä tarvittaessa soittopyynnön vastaajaan. Puhelinaika on perjantaisin klo 10-11.30.

Koulupsykologi noudattaa työssään ammattieettisiä periaatteita. Koulupsykologin palvelut ovat luottamuksellisia sekä maksuttomia.

Yhteystiedot

Toinen aste
Lyseon lukio, Taidelukio, Ammattiopisto SAMIedu, Kristillinen opisto, Tanhuvaaran urheiluopisto, Itä-Karjalan kansanopisto, Spesia

Muttonen Martti, toisen asteen koulupsykologi

  • Sivistystoimiala / Koulutoimi

Puh. 044 417 4231

Osoite: Olavinkatu 27, 57130 Savonlinna

Sähköposti: martti.muttonen@savonlinna.fi

Perusopetus
Talvisalon koulu (Muurarinkadun ja Heikinpohjan yksiköt), Kerimäki, Savonranta, Punkaharju, Kulennoinen, Kallislahti, Kellarpelto, Pihlajaniemi, Juvola, Mertala, Nojanmaa, Nätki, Anttola, Louhi

Paananen Teija, peruskoulun koulupsykologi

  • Sivistystoimiala / Koulutoimi

Puh. 044 417 4218

Osoite: Olavinkatu 27, 57130 Savonlinna

Sähköposti: teija.paananen@savonlinna.fi

Finell Niina, peruskoulun koulupsykologi

  • Sivistystoimiala / Koulutoimi

Puh. 044 417 4214

Osoite: Olavinkatu 27, 57130 Savonlinna

Sähköposti: niina.finell@savonlinna.fi