Hyppää sisältöön

Savonrannan päiväkoti

Päiväkoti keväällä 2015

Päiväkoti sijaitsee Savonrannan koulukiinteistössä, v. 2012 remontoiduissa ja v. 2015 laajennetuissa tiloissa. Koulun kanssa teemme yhteistyötä; esim. koulun sali on käytettävissämme. Lisäksi samasta pihapiiristä löytyy kirjasto, luistelukaukalo sekä kuntorata. Luonto on osa toimintaa lähes päivittäin.

Päiväkodissa toimii yksi sisarusryhmä, jossa lasten ikäjakauma on 1–6 vuotta. Varhaiskasvatuksen lisäksi päiväkodissa tarjotaan esiopetusta.

Henkilöstöön kuuluvat varhaiskasvatuksen opettaja ja kaksi varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa sekä ryhmäavustaja. Heidän lisäkseen satunnaisesti paikalla voi olla myös varhaiskasvatuksen varahenkilöinä toimivia lastenhoitajia sekä ryhmäavustajia ja/tai opiskelijoita.

Päiväkotien ruokalistat osoitteessa www.savonlinna.fi/ruokalistat

Savonrannan Päiväkodissa alkaa lapsiperheille Avoin varhaiskasvatus 4.10.2023 alkaen. Tervetuloa mukaan keskiviikkoisin 8.30 – 11.00.

Avoimessa toiminnassa lapsi osallistuu päiväkodin ohjattuun toimintaan ja ulkoiluun yhdessä vanhemman (tai muun aikuisen) kanssa. Mukaan tarvitaan sisällä ja ulkona touhuilemiseen soveltuva vaatetus ja sisätossut. Ohjatun toiminnan sisällöt vaihtelevat ja lapsi osallistuu niihin oman ikätasonsa mukaisesti, yhdessä oman aikuisen kanssa.

Yhteystiedot

Savonrannan päiväkoti 044 417 4336
Kangastie 5, 58300 Savonranta

Taavitsainen Hannele, päiväkodinjohtaja

  • Sivistystoimiala / Anttolan päiväkoti
  • Sivistystoimiala / Kerimäen päiväkoti
  • Sivistystoimiala / Savonrannan päiväkoti

Puh. 044 417 5114

Osoite: Pohjukantie 1, 58410 Haapakallio

Sähköposti: hannele.taavitsainen@savonlinna.fi