Hyppää sisältöön

Vapaa-ajan asukkaille ja mökkiläisille

Olemme koonneet vapaa-ajan asukkaille ja mökkiläisille hyödyllistä tietoa Palveluja Mökille -sivun alle. Tutustu Palveluja Mökille -sivun sisältöön ja vieraile myös koko Etelä-Savoa palvelevalla Laiturilla -sivustolla.

Olette tärkeitä

Savonlinnassa on noin 8500 mökkiä, viidenneksi eniten koko maasta. Etelä-Savo on puolestaan Suomen toiseksi mökkivaltaisin maakunta noin 50 000:llä mökillään. Vapaa-ajan asuminen ja monipaikkaisuus ovat meille suuri voimavara ja haluamme auttaa teitä nauttimaan niistä ympäri vuoden.

Tilaa vapaa-ajan asukkaan uutiskirje

Voit liittyä Savonlinnan seudun vapaa-ajan asukkaiden uutiskirjeen sähköpostituslistalle.

Uutiskirjeessä saat tietoa muun muassa vapaa-ajan asukkaille suunnatuista tapahtumista, hanketoiminnasta ja Savonlinnan kaupungin tiedotteista vapaa-ajan asumiseen liittyen.

Yrityksesi mukaan palveluntarjoajaksi

Visit Savonlinna -sivu on yrityksille maksuton teema- ja sesonkipohjainen, päätelaiteriippumaton verkkosivusto, jonka tavoitteena on mm. parantaa Savonlinnan matkailualueen näkyvyyttä ja tunnettuutta.

Jos haluat yrityksesi mukaan Palveluja Mökille -sivustolle ota yhteyttä: panu.litmanen (at) savonlinna.fi. Jos haluat yrityksesi tiedot jollekin muulle Visit Savonlinna -sivustolla olevalle sivulle ota yhteyttä: info (at) visitsavonlinna.fi.

Hanketoiminnalla kehitetään vapaa-ajan asumista

Savonlinna toteuttaa parhaillaan Etelä-Savo monipaikkaisen asumisen edelläkävijäksi -hanketta. Sen tarkoitus on muuttaa hyviä aikomuksiamme konkreettisiksi teoiksi. Hanke tuo yhteen alueemme vapaa-ajanasukkaita, vakituisia asukkaita, päättäjiä sekä vapaa-ajan asumisen palveluja tarjoavia yrityksiä.

Lisätietoja

etätyökoordinaattori Veera Riikonen
veera.riikonen (at) savonlinna.fi
puh. +358 50 473 7272