Hyppää sisältöön

Kaupungin hankinnat

Yrittäjä, tervetuloa tutustumaan Savonlinnan kaupungin julkisiin hankintoihin!

Kaupunki hankkii tavaroita, palveluita ja rakennusurakoita. Hankintoja toteuttavat eri toimialat ja keskitetystä hankintapalvelusta vastaa Hankintapalvelut -yksikkö.

Hankintapalveluiden yhteystiedot:

vs. hankintapäällikkö Pirjo Rossilahti, puh. 044 417 4982

Hankinta-asiantuntija Sirpa Vuohensalo, puh. 044 417 4983

Hankinta-asiantuntija Maarit Kosonen, puh. 050 476 4368

Hankintakalenteri

Hankintakalenteri antaa yrityksille ennakkotietoa Savonlinnan kaupungin tulevista hankinnoista. Tavoitteena on lisätä hankintojen avoimuutta sekä helpottaa yritysten valmistautumista tuleviin hankintoihin. Hankintakalenteri sisältää kertahankintoja ja pidempiaikaisia sopimuksia. Hankintakalenterin tiedot ovat alustavia ennakkotietoja eivätkä ne sido Savonlinnan kaupunkia. Hankintakalenteria päivitetään säännöllisesti ja aina vuoden vaihteessa talousarvioon vahvistettujen hankintojen osalta.

Hankinnan kohde poistetaan hankintakalenterista viimeistään silloin, kun hankinnasta julkaistaan hankintailmoitus ja tarjouspyyntö. Hankintalain 25 §:n kansallisen tai 26 §:n EU-kynnysarvon ylittävistä hankinnoista julkaistaan hankintailmoitus HILMA Julkiset hankinnat -sivustolla https://www.hankintailmoitukset.fi ja Savonlinnan kaupungin Tarjouspalvelu.fi -portaalissa https://tarjouspalvelu.fi/savonlinna.

Lisätietoa julkisista hankinnoista hankinnat.fi -sivustolla.