Hyppää sisältöön

Äkkiväärän lounaskahvila

Lounaskahvila Äkkiväärä

  • Tekninen toimiala / Ruoka- ja siivouspalvelut

Puh. 044 417 4738

Osoite: Olavinkatu 27, 57130 Savonlinna

Sähköposti: henkilostoravintola@savonlinna.fi

Äkkiväärän lounaskahvilan lounaslista

Aukioloaikamme on päivittäin maanantaista-torstaihin 8.45-14.15. Perjantaisin lounaskahvila suljetaan klo 14.00. Lounasta tarjotaan 11.00-13.00 välisenä aikana.

Äkkiväärän lounaskahvilan lähtökohtana on tuottaa laadukkaita, maistuvia ja ravitsevia ateriapalveluja asiakaslähtöisesti kaupungin henkilökunnalle ja ulkopuolisille asiakkaille. Tavoitteena on tukea asiakkaiden hyvinvointia ja työvireyttä laadukkailla ateriapalveluilla. Mahdollistamme virkistävän ja miellyttävän seurusteluhetken aterioinnin lomassa viihtyisässä palveluympäristössä.

Monipuolinen Äkkiväärän lounaskahvila tarjoaa hyvää ruokaa ja täyttää vierastarjoilun toiveet, auttaa rakentamaan erilaisia tilaisuuksia yhdessä henkilökunnan kanssa.

Lounasta tarjoillaan klo 11.00-13.00 välisenä aikana. Lounaat sisältävät lämpimän ruoan lisäksi monipuolisen salaatti- ja leipäbuffetin, ravintorasvan ja ruokajuoman. Salaattibuffet on hinnoiteltu myös erikseen. Halutessaan asiakkaat voivat ostaa myös jälkiruoan. Jälkiruokakahvi sisältyy lounaan hintaan. Vaihtoehtoisesti voi ostaa myös keittolounaan itse valmistetun leivän kera.